Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Van olyan, mikor a pornográf képeket büszkén mutogatják

Időszámításunk szerint 1500 körül járunk. Reneszánsz korszak, Itália, Róma. A művészetek, festészet, szobrászat – mint napjainkban a bulvár – oly erősen volt jelen. A vágyak fantáziavilága színes, buja, orgiális, vad a vallásos konvenciókkal szöges ellentétben igyekezett felszínre törni. A meztelenség ábrázolása bűn. De Vénusz, az ő meztelen valóságában történő megmutatása erény. Az álszentség szentség, a… Tovább »

15 gondolatébresztő pont női szerepekről- férfi szerepekről

Tény, hogy a történelem folyamán minket Nőket inkább alulpozícionáltak  és sajnos sok esetben mi saját magunkkal is ezt tesszük. Holott Istennők vagyunk mind!  Nézzük csak! Így volna???? –  Madách Imre 1864-as akadémiai székfoglalóján a következő kijelentést tette: a nő “teremtő géniusz híjával az emberiség irányadó szellemei közé nem emelkedik” –  William Acton mondta: „a nők… Tovább »

Csontvázak erotikus pózokban – Jean Marc Laroche művészete

Ha művészetről van szó, akkor minden megengedett, még a groteszk, elvont “műalkotások” is. Bár kérdés, hogy kinek mi a műalkotás. Azt hiszem a művészek is megcsömörlöttek és hasonlóan a mai celeb világhoz és úgy gondolják, hogy a meztelenséggel lehet csak felkelteni a mai társadalom érdeklődését. A látszat-erotika, a kirakat-szex és a magamutogatás mintha célul tűzte… Tovább »

Szerelmi tanácsok dédanyáktól unokáknak

Egy régebbi bejegyzésben székelyföldi idős emberekről és szerelmi életéről írtunk. Egy fantasztikus kisfilmben beszéltek kendőzetlenül a szexről, szerelemről, házasságról. (Szerelempatak) Most pedig egy tüneményes kis gyűjteményre bukkantunk, melyben a régmúlt időből, dédanyáink, ükanyáink adnak tanácsokat a fiatal lányoknak, fiúknak a szerelemről és annak rejtelmeiről.  1. Leányzó, ha felcseperedtél és nyiladozik szíved, csinoskodjál, csöngetyűzködjél, szépen nézz… Tovább »

De Sade márki perverziói

Donatien Alphonse François de Sade márki a 18. század második felében élt és alkotott, ha egyáltalán alkotásnak lehet nevezni munkásságát. Az ő nevéhez fűződik a  “szadizmus” és ezzel együtt Ő magát a szexuális szabadosság úttörőjének tartotta. Elvetett mindent ami az egyént korlátozta, még akkor is ha a tettek más ember szabadságát, testi és szellemi épségét… Tovább »

10 dolog, amit nem tudtál a VAGINÁRÓL

1. IDEGVÉGZŐDÉSEK A csikló 8000 idegvégződést tartalmaz, míg a pénisz csak 4000-t 2. MÉRETEK A hüvely átlagos mérete 7,6-10,1 cm, de izgalmi állapotban kétszeresére is képes megnyúlni 3. CÁPA A Vagina nedvességért felelős szkvalén megtalálható a cápa szervezetében is. 4. SZŐRZET A nemi szőrzet élettartama 3 hét, míg a hajnak 7 éve.  5. ORGAZMUS/ÓRA Egy… Tovább »

10 pár, akik példaképek egy hosszú, boldog kapcsolathoz

Szerelem, párkapcsolat, szakítás… Sokan küzdenek a párkapcsolatukkal. Vannak boldog hetek, hónapok, vannak mélypontok. Rengeteg a válás, alig látni kiegyensúlyozott kapcsolatokat, arról pedig nagyon ritkán hallunk csak, hogy egy pár 15-20 éve van együtt jóban, rosszban. Visszatekintünk nagyszüleinkre, akik együtt öregedtek meg és nem értjük, nem tudjuk a titkukat. A titokra most sem fogjuk megtalálni a… Tovább »

Három idős hölgy beszélgetése a szexről

Három 60-70 év körüli nő ült egy asztalnál. A szex, mint téma még ebben a korban is érdekes és nem ritka eset, hogy szóba kerül. Most is így történt. – Hallotátok mi lett Krisztából? Szex orvosnak hívja magát. Valami pszichológus vagy mi! – Tényleg? Ez valami misztikus tudomány, nem? Beszélgetsz erről arról, nem is értettem sohasem…. Tovább »

A vén kecske(lány) is megnyalja a sót

Hétvégi családi összejövetelen voltam. A nagymama ilyenkor mindig sokkal izgatottabb a szokásosnál. Egyrészről azért mert együtt lehet az unokáival másrészről pedig, hogy lemarad valamelyik szappanopera ismétléséről, amit nehezen tudna feldolgozni. Odaültem mellé, eres öreg keze a távirányítót nyomkodta. Kicsit mérgelődött, mert a reklámok folyton megszakítják műsorát. – Nagyi árulj el nekem valamit! Ha a héten… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!