Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Számok és méretek az erekcióban

Tanácsadóként kicsit jobban vonzódom a humán tárgyakhoz, mint a számok világához. Mégis van néhány olyan adat, amely még számomra is tartogat némi izgalmat 🙂 Lássuk: Egy átlagos erektált pénisz 12 és 18 centiméter hosszú. Egy ejakuláció átlagos mennyisége: 1-2 teáskanál. Egy átlagos férfi ejakulációinak száma egész élete során: 7200. Ebből az önkielégítések száma: 2000. Az… Tovább »

Kinek a feladata a szexuális felvilágosítás?

Hazánkban igencsak gyerekcipőben jár a szexuális nevelés. Azt gondolnánk, hogy a mai fiatalok szexuálisan felvilágosultabbak, mint régen. A tények azonban nem ezt igazolják. Többségük testileg fejlett, de lelkileg és szellemileg felkészületlenül éli meg az első szexuális élményét. A szülők az iskolára, az iskola a szülőkre hárítja a felvilágosítás felelősségét. Lássunk egy-két  számot! A szexuális nevelés… Tovább »

Óvszer helyett itt az új makksapka

Május végé számolt be a huffingtonpost.com portál a legújabb védekezési eszközről a makksapkáról. Elég fura neve van, de a név kötelez alapon pont azt takarja, amiről tényleg szó van. Ezt a legújabb izét a makkra kell ráragasztani. Hát, elég furcsán hangzik. A kisfilmen rajzos illusztrációval mutatják be a makksapka “egyszerű” és biztonságos használatát, igyekszem elképzelni ahogy… Tovább »

Férfi egyenjogúság vagy mégsem? Szex gyermekáldás nélkül

Mi nők nagyon jól ismerjük már a fogamzásgátlás mindenféle módszerét. Valaki a hormonális fogamzásgátlásra esküszik, valaki retteg tőle. Valaki csak az óvszerben bízik, de vannak olyanok is akik nem bízzák a véletlenre és legyen mindkettő. Van esemény utáni módszer szintén hormonális és sajnos sokan ismerjük a drasztikus “túl késő” módszert is műtéti beavatkozás formájában. Ez… Tovább »

Óvszer… Igen-nem talán…

Bizonyára te is voltál már olyan helyzetben, hogy aktuális partnered tiltakozott az óvszer ellen, vagy ha mégis magára húzta, szinte azonnal “lankadt” az érdeklődése, és bármennyire is szeretted volna, képtelen volt teljesíteni.   Kinek a dolga védekezni? Az általános nézet az, hogy a férfiak kevésbé képesek uralkodni a vágyaik felett, mint a nők, és sokan közülük még… Tovább »

Amiről nem merünk beszélni…hüvelyi problémák…

Kóros folyás, vörös szeméremajkak, égő, viszkető érzés…. A nők többsége nem is figyel ezekre a tünetekre komolyabban, pedig ezek az egyik leggyakoribb jelei a hüvelyi problémáknak. Az esetek többségében egy kis odafigyeléssel és gyógyszeres kezeléssel gyorsan megszabadulhatunk a kellemetlen tünetektől. Ha azonban nem figyelünk oda akkor meddőség, korai szülés is kialakulhat, sőt a partnerünket is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!