Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Szex és a muszlim

A muszlim vallásról nem sokat tudunk, sőt a muszlimok szexuális életéről sem. A szex és a gyönyör egészen más fomában jelenik meg náluk, mint az európai embereknél. Mégis mily disszonáns érzéseket és ellentmondást vélhetünk felfedezni, ha a “dubajozás” kerül a beszéd témák közé. Míg a hit és a mögötte álló szigor és “erkölcs” keményen nyilatkozik… Tovább »

Van olyan, mikor a pornográf képeket büszkén mutogatják

Időszámításunk szerint 1500 körül járunk. Reneszánsz korszak, Itália, Róma. A művészetek, festészet, szobrászat – mint napjainkban a bulvár – oly erősen volt jelen. A vágyak fantáziavilága színes, buja, orgiális, vad a vallásos konvenciókkal szöges ellentétben igyekezett felszínre törni. A meztelenség ábrázolása bűn. De Vénusz, az ő meztelen valóságában történő megmutatása erény. Az álszentség szentség, a… Tovább »

Mély torok története

Ma már meg sem lepődnénk, ha egy filmnek az lenne a címe, hogy “Mély torok”. Nem volt ez így mindig. A hetvesen évek elején izzott a szexuális forradalom és ennek a forradalomnak az éttörését az akkor még ismeretlen fogalom a Mély torok törte át. 1971. június 12-én mutatták be New York-i mozikban először és hatalmas… Tovább »

15 gondolatébresztő pont női szerepekről- férfi szerepekről

Tény, hogy a történelem folyamán minket Nőket inkább alulpozícionáltak  és sajnos sok esetben mi saját magunkkal is ezt tesszük. Holott Istennők vagyunk mind!  Nézzük csak! Így volna???? –  Madách Imre 1864-as akadémiai székfoglalóján a következő kijelentést tette: a nő “teremtő géniusz híjával az emberiség irányadó szellemei közé nem emelkedik” –  William Acton mondta: „a nők… Tovább »

Az idő és a szerelem szerelme

Hosszú tanulmányok, tudományos leírások és számos cikk is nem egyszer nyilatkozik arról, hogy a szerelem érzése egy bizonyos kémiai elemek vegyületével illetve ezen elemek termelődésével van összefüggésben. De van egy buktatója, a rózsaszín ködöt előidéző mámor “drog” állítólag 2 év alatt ürül ki a szervezetből és utána ugyanaz a személy soha többet nem tudja újra… Tovább »

Fantázia szerelem, avagy kit is szeretünk valójában?

“Meglátni és megszeretni” Van aki állítja, hogy létezik a szerelem első látásra, de van aki abban hisz, hogy a szerelem a megismerés tán alakul csak ki. Talán mindegy is, hogy kinek van igaza, a kérdés inkább az kibe is szeretünk bele valójában? Meglátod a Férfit. Tetszik, nagyon tetszik. Szép a szeme, ellenállhatatlan a mosolya és… Tovább »

Csontvázak erotikus pózokban – Jean Marc Laroche művészete

Ha művészetről van szó, akkor minden megengedett, még a groteszk, elvont “műalkotások” is. Bár kérdés, hogy kinek mi a műalkotás. Azt hiszem a művészek is megcsömörlöttek és hasonlóan a mai celeb világhoz és úgy gondolják, hogy a meztelenséggel lehet csak felkelteni a mai társadalom érdeklődését. A látszat-erotika, a kirakat-szex és a magamutogatás mintha célul tűzte… Tovább »

Perverz nők – az 5 legperverzebb híres nő a történelemben

Mindig is voltak, vannak és lesznek olyan embertársaink, kiknek viselkedése eltér a normáktól. Ha ez a szexualitásban nyilvánul meg, azt nevezzük perverznek. Gondoltátok volna, hogy az alább felsorolt 5 történelmi hölgy nem mindennapi, szaftos szexuális életet élt? …ha csak a fele igaz, akkor is…   Kleopátra Mint tudjuk, egyszerre kavart Julius Caesarral és annak hadvezérével,… Tovább »

A férfiasság megjelenése a természetben

Korábbi bejegyzésünkben egyszer már bemutattuk a természetben megjelenő nőiesség csodáit. De a férfiasságot sem szeretnénk elfelejteni. A természetben nincsenek tabuk. A nemiség nem kerül elrejtésre, sőt, nem egyszer a maga feltárulkozó pompájában mutatkozik meg. 🙂 De mindenezek sehol sincsenek a pénisz virághoz képest! Én is csak ámultam a videó láttán.    ... Tovább »

Antik szexizmus újrahasznosítása Európában (videó)

 Változik a világ. – mondják. Egy valami mégsem változik. Szexszel a mai napig bármit el lehet adni. Ez olyan, mint egy tuti recept és azt kell, hogy mondjam tényleg működik. Hiába is fogjuk fel már egy ideje józan ésszel, hogy a Photoshop hogyan csapja be a szemünket, ennek ellenére mégis magával ragad mind a mai… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!