Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Nem vagyok leszbikus, mégis megkívántam egy nőt

Kerülhetünk-e olyan izgalmi állapotba, hogy a szexualitásunk olyan erősen tör a felszínre, miképp még heteroszexuális révén is képesek lennénk megkívánni azt, aki ott van mellettünk, még akkor is, ha az illető azonos nemű velünk. És azt kell, hogy mondjam – Igen, van ilyen. Egy igaz történet két barátnőről, akik elmentek egy kis kiruccanásra.  “Egy pénteken… Tovább »

Szex és a muszlim

A muszlim vallásról nem sokat tudunk, sőt a muszlimok szexuális életéről sem. A szex és a gyönyör egészen más fomában jelenik meg náluk, mint az európai embereknél. Mégis mily disszonáns érzéseket és ellentmondást vélhetünk felfedezni, ha a “dubajozás” kerül a beszéd témák közé. Míg a hit és a mögötte álló szigor és “erkölcs” keményen nyilatkozik… Tovább »

Egy szexőrült félelmei

A szexuális indentitás kényes kérdés. Sokszor, akiknek gondja van, nincs kihez fordulnia, segítséget, válaszokat nem kap. Az alábbi levél érkezett hozzánk, melyben felhatalmazást kaptunk a levél tartalmának megosztására és az olvasók véleménynek kikérésére. Hosszú ideig nem tudtuk eldönteni, hogy mi lenne a leghelyesebb, hiszen az olvasók nem szakemberek, véleménye pedig szinte mindenkinek van, csak nem… Tovább »

Így verjük át magunkat a szerelemben

Találkozások. Meglátunk egy férfit. Nagyon vonzónak találjuk. A szemébe nézünk, mikor elmegy mellettünk és a tekintetétől a legtöbbször el is pirulunk. Ebben a pillanatban tudjuk már, hisz ismerjük saját magunkat – kell ez a férfi nekünk! És sokszor, mikor a férfi elmegy mellettünk, még utána is fordulunk. Megnézzük formás hátsóját, megvizsgáljuk a részleteit, a ruháját,… Tovább »

7 dolog, amit fülig szerelmesen is meg kell kérdezned!

Voltál már annyira szerelmes, hogy úgy érezted pillangók repkednek a hasadban és ha őszinte akarsz lenni magadhoz, annyira elvakított a rózsaszín köd, hogy semmilyen hibát nem láttál meg a másikban? Én voltam, de megtanultam a bőrömön, ha szerelmes is vagyok pár dolgot nem árt megtudni minél előbb a másikról. Elsőre lehet, hogy érthetetlennek tűnhetnek ezek… Tovább »

Mégsem gondolnak folyton a szexre a férfiak

Igaz, hogy a férfiak  többet gondolnak a szexre, mint a nők, de közel sem fedi a valóságot, hogy minden hetedik percben ezt tennék – derült ki egy  kutatásból. “Elképesztő, ahogyan az emberek elárasztják ezekkel a hamis statisztikákkal a világot, miszerint a férfiak állandóan a szexre gondolnak, vagy hogy sokkal többször jár a fejükben, mint a… Tovább »

7 szexi dolog, amiről csak hisszük, hogy minden férfi imád

Újabb tévhit gyűjtemény. Előző cikkben pont azt taglaltam, mik azok a dolgok, amiket a férfiak titkon utálnak a szexben. (Ezek azok) Erre most itt van egy újabb megközelítés. 7 dolog, amiről mi nők, azt hisszük, hogy nincs olyan férfi a földön, aki ezeket ne szeretné. Lehet, hogy ismét tévedtünk? Kérdezd csak meg a párodat, mi a véleménye… Tovább »

Szex menstruáció alatt

A szeretkezés gyakorisága egyénfüggő. De az élet nagy igazsága, hogy a férfi (ha nincs potencia zavara) bármikor tud szexelni, míg mi nők a ciklusunk különböző szakaszában különbözképpen reagálunk a szexuális közledésre. Míg a nők petesejtjei véges számúak, addig a férfiak milliószámba ontják magukból magvaikat.  A menstruáció sok nő számára kín, sok nő számára egy kis… Tovább »

Ezért nincs a pornóban csókolózás

Nem véletlen van jelen az ember életében a csókolózás. Nincs még egy élőlény a földön, aminek a csók a párosodásban, szeretkezésben szerepe lenne. De vajon miért alakult ki az embernél a csókolózás, nyalakodás? Ennek a legegyszerűbb magyarázata a kémia. A csókolózás alatt a felek nyálat cserélnek, nyálmintát vesznek egymástól. A másik által termelt nyál illetve annak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!