Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Nem vagyok leszbikus, mégis megkívántam egy nőt

Kerülhetünk-e olyan izgalmi állapotba, hogy a szexualitásunk olyan erősen tör a felszínre, miképp még heteroszexuális révén is képesek lennénk megkívánni azt, aki ott van mellettünk, még akkor is, ha az illető azonos nemű velünk. És azt kell, hogy mondjam – Igen, van ilyen. Egy igaz történet két barátnőről, akik elmentek egy kis kiruccanásra.  “Egy pénteken… Tovább »

Egy szexőrült félelmei

A szexuális indentitás kényes kérdés. Sokszor, akiknek gondja van, nincs kihez fordulnia, segítséget, válaszokat nem kap. Az alábbi levél érkezett hozzánk, melyben felhatalmazást kaptunk a levél tartalmának megosztására és az olvasók véleménynek kikérésére. Hosszú ideig nem tudtuk eldönteni, hogy mi lenne a leghelyesebb, hiszen az olvasók nem szakemberek, véleménye pedig szinte mindenkinek van, csak nem… Tovább »

7 szexi dolog, amiről csak hisszük, hogy minden férfi imád

Újabb tévhit gyűjtemény. Előző cikkben pont azt taglaltam, mik azok a dolgok, amiket a férfiak titkon utálnak a szexben. (Ezek azok) Erre most itt van egy újabb megközelítés. 7 dolog, amiről mi nők, azt hisszük, hogy nincs olyan férfi a földön, aki ezeket ne szeretné. Lehet, hogy ismét tévedtünk? Kérdezd csak meg a párodat, mi a véleménye… Tovább »

Mély torok története

Ma már meg sem lepődnénk, ha egy filmnek az lenne a címe, hogy “Mély torok”. Nem volt ez így mindig. A hetvesen évek elején izzott a szexuális forradalom és ennek a forradalomnak az éttörését az akkor még ismeretlen fogalom a Mély torok törte át. 1971. június 12-én mutatták be New York-i mozikban először és hatalmas… Tovább »

Ezért nincs a pornóban csókolózás

Nem véletlen van jelen az ember életében a csókolózás. Nincs még egy élőlény a földön, aminek a csók a párosodásban, szeretkezésben szerepe lenne. De vajon miért alakult ki az embernél a csókolózás, nyalakodás? Ennek a legegyszerűbb magyarázata a kémia. A csókolózás alatt a felek nyálat cserélnek, nyálmintát vesznek egymástól. A másik által termelt nyál illetve annak… Tovább »

Csontvázak erotikus pózokban – Jean Marc Laroche művészete

Ha művészetről van szó, akkor minden megengedett, még a groteszk, elvont “műalkotások” is. Bár kérdés, hogy kinek mi a műalkotás. Azt hiszem a művészek is megcsömörlöttek és hasonlóan a mai celeb világhoz és úgy gondolják, hogy a meztelenséggel lehet csak felkelteni a mai társadalom érdeklődését. A látszat-erotika, a kirakat-szex és a magamutogatás mintha célul tűzte… Tovább »

Szerelmi tanácsok dédanyáktól unokáknak

Egy régebbi bejegyzésben székelyföldi idős emberekről és szerelmi életéről írtunk. Egy fantasztikus kisfilmben beszéltek kendőzetlenül a szexről, szerelemről, házasságról. (Szerelempatak) Most pedig egy tüneményes kis gyűjteményre bukkantunk, melyben a régmúlt időből, dédanyáink, ükanyáink adnak tanácsokat a fiatal lányoknak, fiúknak a szerelemről és annak rejtelmeiről.  1. Leányzó, ha felcseperedtél és nyiladozik szíved, csinoskodjál, csöngetyűzködjél, szépen nézz… Tovább »

Nyakatekert szexpózok (18+)

Szép dolog a Káma-Szútra, de nő legyen a talpán, aki az összes szexpózt képes produkálni. Összegyűjtöttem Nektek egy szép csokrot a szinte lehetetlen küldetésekből. Én valaha tornász voltam, de ezek még rajtam is kifognának, arról nem is beszélve, hogy nehezen tudom elképzeli, hogy bármelyiket is élvezni lehetne.  Deréktörő Lehet, hogy a férfi számára ez egy… Tovább »

Hogy került az agresszió a szexbe?

Manapság már nem csak a pornó filmekben találkozhatunk brutalitással a szexben, hanem egyre több férfi és nő is szeretné átélni, megtapasztalni a szexuális agressziót. Míg a szerelem a gyengédségen és a szereteten alapszik, addig a szexualitás egyre többször elválik a szerelemtől és szinte önálló életre kell. Talán ennek eredménye az is, hogy a szexuális kultúrának… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!