Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Irodalmi szex (videó)

Clayton Cubitt igen csak furcsa művész. Művészete mindig megdöbbentő volt, hisz sosem a klasszikus irányból közelítette meg a dolgokat. A “Hisztérikus Irodalom” című alkotása viszont eszméletlen aranyos és igazán szexi lett. A fordítás talán nem is a legmegfelelőbb, inkább az a nevet adnám neki, hogy “irodalmi szex” vagy “irodalmi orgazmus”. Összegyűjtött néhány kedves lányt és… Tovább »

Mély torok története

Ma már meg sem lepődnénk, ha egy filmnek az lenne a címe, hogy “Mély torok”. Nem volt ez így mindig. A hetvesen évek elején izzott a szexuális forradalom és ennek a forradalomnak az éttörését az akkor még ismeretlen fogalom a Mély torok törte át. 1971. június 12-én mutatták be New York-i mozikban először és hatalmas… Tovább »

Hogy került az agresszió a szexbe?

Manapság már nem csak a pornó filmekben találkozhatunk brutalitással a szexben, hanem egyre több férfi és nő is szeretné átélni, megtapasztalni a szexuális agressziót. Míg a szerelem a gyengédségen és a szereteten alapszik, addig a szexualitás egyre többször elválik a szerelemtől és szinte önálló életre kell. Talán ennek eredménye az is, hogy a szexuális kultúrának… Tovább »

De Sade márki perverziói

Donatien Alphonse François de Sade márki a 18. század második felében élt és alkotott, ha egyáltalán alkotásnak lehet nevezni munkásságát. Az ő nevéhez fűződik a  “szadizmus” és ezzel együtt Ő magát a szexuális szabadosság úttörőjének tartotta. Elvetett mindent ami az egyént korlátozta, még akkor is ha a tettek más ember szabadságát, testi és szellemi épségét… Tovább »

Veszélyes vibrátorok

Egyre több helyen juthatunk már hozzá különböző szexuális játékokhoz. Van olyan is közöttük, amiről első pillanatra meg sem tudtam mondani, hogy mi az. A vibrátorok rendelkeznek az egyik legszélesebb palettával. Van kicsi, van nagy, műanyag, szilikon, rezgő, forgó, kétágú vagy szóló, színes vagy testszínű… Fel sem tudom sorolni az összes variációt. Úgy tűnik a szexipar komolyan… Tovább »

Testnedvek a szájban

Az orális témát már többször, mélyrehatóan kiveséztük. De az ehhez a témához szorosan kapcsolódó ízekről, undorról vagy éppen kedvről nem sok szót ejtettünk mi sem. Itt az ideje ezt pótolni! Az orális szex része az előjátéknak, sőt maga az aktus közben is újra és újra előkerülhet. Annak ellenére, hogy milyen nagyon élvezetet tud adni egy… Tovább »

9 és 1/2 hét

Egy igazi film klasszikus. 9 és fél hét, Kim Basinger-rel és Mickey Rourke-kal. Romantikus, szexi, erotikus, magával ragadó, érthetetlen. Még gyerek voltam, mikor láttam, de szinte minden részletére emlékszem. Talán azért , mert izgalom járta át a testem, mikor néztem, szexuális izgalom. Kicsit szégyelltem is magam miatta, de újra és újra megnéztem. Mikor John először megpillantotta… Tovább »

Közösségi szextérkép

Azok akik minden évben kimennek a Sziget fesztiválra szinte biztos, hogy belefutottak már szexelő párokba. A feltételezések szerint szinte alig találni talp alattnyi helyet a sziget területén ahol ne történt volna valamiféle szexuális aktus. Egy mozgalom indult ennek a feltérképezésére, hát népszerűsítsük ezt a kezdeményezést, hogy minél átfogó képet kaphassunk a szigetszexről. ÚTMUTATÓ ITT... Tovább »

cyber szerelem – cyber szeretkezés

Atya ég! Hol tart a világ. Éppen elég volt feldolgozni, hogy mára a személyes leszólítások egyre jobban kikopnak az ismerkedésből és egyre nagyobb teret hódit az internetes ismerkedés. Mi lesz így velünk 10 év múlva? Vagy mi lesz a gyerekeinkkel 10 év múlva? A testbeszéd átalakul, a chat kommunikáció megöli a helyesírást, a valódi érzelmeket… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!