Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Klitoridektómia – Szex-szótár

Klitoridektómia Századunk első évtizedeiben még Európában is végeztek klitoridektómiát, azaz műtéti úton eltávolították a kislányok csiklóját. Ennek fő célja a későbbi maszturbáció megelőzése volt. Hasonló operációt végeztek és végeznek még ma is természeti népeknél, valószínűleg azért, hogy a “mini pénisz” eltávolításával nőiesebbé tegyék a lányokat. (A férfiasság kiemelése érdekében ugyanakkor a fiúk emlőbimbóját metszik le.)... Tovább »

Flagellantizmus – Szex – szótár

Flagellantizmus A nemi eltévelyedések egyik gyakori formája, amelynek lényege, hogy az egyén megkorbácsoltatja magát vagy ő korbácsol másokat. Az ilyen módon szerzett nemi izgalom bizonyos szerepjátékokkal társul: úrnő-rabszolga, úr és rabszolganő, bíró és bűnös stb. s ezt addig folytatják, míg be nem következik az orgazmus.... Tovább »

Dyspareunia – Szex-szótár

Dyspareunia A nő hiányzó vagy csökkent szexuális ingerlékenységét jelenti a szó, de nem tévesztendő össze az úgynevezett frigiditással. Maga az állapot a terhesség második felében, a szoptatás alatt vagy idősebb korban természetesnek mondható. Ha a felsorolt okok nem állnak fenn, akkor rendszerint a szexualitás vagy a partner hárítása húzódik meg a háttérben.... Tovább »

Pollúció – Szex-szótár

A pollúció alvás közben bekövetkező akaratlan magömlés. A magömléshez nem szükségszerűen társulnak erotikus álomképek. A pollúció a biológiai serdülés időszakában jelentkezik, de elvétve 11-12 éves korban is előfordulhat. Az életkor növekedésével párhuzamosan egyre általánosabbá válik, 15 éves korban a fiúk felénél, 18-19 éves korban szinte minden fiúnál jelentkezik. Az első pollúció tehát különböző életkorban jelentkezhet…. Tovább »

Gasztroszexuális – Szex-szótár!

Gasztroszexuális “Ezek a férfiak nemcsak klasszikus házi fogásokat akarnak tálalni, hanem úgy szeretnének elkészíteni egy-egy ételt, mintha profi szakácsok lennének, holott nem feltétlenül van ilyen végzettségük. Aki csak simán forró vízben megpuhítja például a sárgarépát, az főz, aki viszont mondjuk kiszárítja, hogy fűszert csináljon belőle, vagy csíkokra vágja, hogy levesbetétet süssön, azt valószínűleg nyugodtan nevezhetjük… Tovább »

Cowper-mirigyek – Szex-szótár

Cowper-mirigyek A Cowper-mirigy (glandula bulbourethralis) a prosztata alatt elhelyezkedő páros, borsó nagyságú mirigy. Az ondó egyik összetevőjét, a mucint termeli, ami egy áttetsző előváladék. Nemi izgalom hatására megjelenik a pénisz hegyén. Ez az előváladék spermiumokat is tartalmazhat. (A nőknél ezek megfelelői a bartholin-mirigyek.)... Tovább »

Androgén – Szex-szótár

Androgén Az androgén hormonok a herében termelődnek, de a mellékvesékben is jelen vannak. Ezek a hormonok határozzák meg és felelősek a nemi szervek (elsődleges), és a dús szőrzet, mély hangszín, a zsírok eloszlása a szervezetben, izomfejlődés (másodlagos) nemi jellegek kialakulásában.... Tovább »

Praemenstruális feszültség – Szex-szótár

A menstruációs ciklus második felében a nők jelentős részét különös hangulati ingadozások kerítik hatalmukba. Van aki megmagyarázhatatlan okokból sír, mások dührohamokat kapnak, megint mások mindkét kedélyállapottal viaskodnak. Súlyosbítja a helyzetet, hogy mindehhez igen gyakran altesti fájdalom, emlőduzzanat, fejfájás is társul. A tünetegyüttes miatt megromolhat a légkör a szenvedő nő körül, és ez számos esetben családi… Tovább »

Pollúció – Szex-szótár

Az éjszaka bekövetkező pollúció, vagyis az alvás közben, kéjes álmok kíséretében történő magömlés nem ritka még a rendszeres szexuális életet élő férfiak körében sem. A nemi élet részét képező, normális jelenségnek tartjuk, amely akaratunktól, teljesen függetlenül mûködik. Egyes megfigyelések szerint a magasabb mûveltségûek körében gyakoribb a megjelenése. Ebből a kutatók arra következtetnek, hogy ennek a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!