Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Nem vagyok leszbikus, mégis megkívántam egy nőt

Kerülhetünk-e olyan izgalmi állapotba, hogy a szexualitásunk olyan erősen tör a felszínre, miképp még heteroszexuális révén is képesek lennénk megkívánni azt, aki ott van mellettünk, még akkor is, ha az illető azonos nemű velünk. És azt kell, hogy mondjam – Igen, van ilyen. Egy igaz történet két barátnőről, akik elmentek egy kis kiruccanásra.  “Egy pénteken… Tovább »

5 dolog, amit titkon utálnak a férfiak a szex közben

Ahogy, mi nők sokszor panaszkodunk arról, hogy a férfiak a szexuális “tudásukat” a pornóból merítik, emiatt nem igazán tudják, mi is kell a nőnek, éppen ugyanígy megtalálható ellenpélda a másik nem oldaltól is. Találtam egy közvélemény kutatást ebben a témában és meg kell, hogy valljam, még engem is meglepett. Az alábbi 5 dolog volt a… Tovább »

Szex menstruáció alatt

A szeretkezés gyakorisága egyénfüggő. De az élet nagy igazsága, hogy a férfi (ha nincs potencia zavara) bármikor tud szexelni, míg mi nők a ciklusunk különböző szakaszában különbözképpen reagálunk a szexuális közledésre. Míg a nők petesejtjei véges számúak, addig a férfiak milliószámba ontják magukból magvaikat.  A menstruáció sok nő számára kín, sok nő számára egy kis… Tovább »

Így trükköznek azok, akik megcsalják a párjukat!

A megcsalás “lelki” okaira számtalan indokot találunk. Ki, azért csalja meg a párját, mert adódott egy jó alkalom, ki azért, mert nincs otthon szex. Magyarázat mindig akad. Van az a mondás, hogy “A hűség nem érzés, hanem döntés, nem kérdés, hanem válasz arra, hogy milyen ember is vagy valójában!” És azt se felejtsük el, hogy… Tovább »

Az alul értékelt misszionárius póz

A misszionárius pózról a közvélemény azt tartja, hogy a szeretkezés egyik legunalmasabb testhelyzete. Sok nő, akinek nincs testtudata, “előszeretettel” veszi fel ezt a pózt, hiszen itt – azt hiszi – nincs szükség aktivitásra és a férfi csak élje ki minél előbb a vágyait és hagyja őt békén. Ráadásként a férfiak egyre jobban utálják ezt a… Tovább »

Megdöbbentő kérdések fiatal férfiaktól a szexről

Fiatalokkal dolgozom együtt nap, mint nap. Hallottam már hajmeresztő történeteket, de a legutóbbi kiütötte a biztosítékot nálam. Két fiatal férfi vagy inkább fiú (21 évesek) mellettem beszélgettek. Talán az, hogy ezt előttem nyomták le, nem volt véletlen és érezhető is volt a zavaruk is egyben, de a kíváncsiságuk győzött, így mondták a magukét. Egyetlen téma “izgatta”… Tovább »

Nyakatekert szexpózok (18+)

Szép dolog a Káma-Szútra, de nő legyen a talpán, aki az összes szexpózt képes produkálni. Összegyűjtöttem Nektek egy szép csokrot a szinte lehetetlen küldetésekből. Én valaha tornász voltam, de ezek még rajtam is kifognának, arról nem is beszélve, hogy nehezen tudom elképzeli, hogy bármelyiket is élvezni lehetne.  Deréktörő Lehet, hogy a férfi számára ez egy… Tovább »

Nem tud kielégíteni a párom!

Egyre több helyen merik végre a nők elmondani, beimserni, felvállalni, hogy a szexuális életük nem teljes, legtöbbször orgazmus mentes és így leginkább boldogtalan. Ha már olyan mélyen vagy, hogy onnan nincs lejjebb, akkor a legjobb helyen vagy, mert onnan csak felfelé mehetsz! Nehezek az első lépések, hisz beismerni azt, amit eddig hosszú évekig titkoltál, nem… Tovább »

Walt Disney és a Szürke ötven árnyalata

Sok embernek tetszik és még több kifigurázza a most mozikban futó light pornónak titulált filmet, a Szürke ötven árnyalatát. A filmet még nem láttam, a könyvet olvastam. Engem nem varázsolt el, sőt! De most nem is ez a lényeg. A Cosmopolitan Walt Diseny meséit felhasználva figurázta ki Mr Grey-t és az általa érzett “igaz” szerelmet…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!