Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Egy szexőrült félelmei

A szexuális indentitás kényes kérdés. Sokszor, akiknek gondja van, nincs kihez fordulnia, segítséget, válaszokat nem kap. Az alábbi levél érkezett hozzánk, melyben felhatalmazást kaptunk a levél tartalmának megosztására és az olvasók véleménynek kikérésére. Hosszú ideig nem tudtuk eldönteni, hogy mi lenne a leghelyesebb, hiszen az olvasók nem szakemberek, véleménye pedig szinte mindenkinek van, csak nem… Tovább »

7 dolog, amit fülig szerelmesen is meg kell kérdezned!

Voltál már annyira szerelmes, hogy úgy érezted pillangók repkednek a hasadban és ha őszinte akarsz lenni magadhoz, annyira elvakított a rózsaszín köd, hogy semmilyen hibát nem láttál meg a másikban? Én voltam, de megtanultam a bőrömön, ha szerelmes is vagyok pár dolgot nem árt megtudni minél előbb a másikról. Elsőre lehet, hogy érthetetlennek tűnhetnek ezek… Tovább »

Félresikerült szerelmes fotók

A szerelem vak! A szerelem nem ismer határokat! Zsák a foltját…!Az ellentétek vonzzák egymást! Vagy éppen a hasonló a hasonlóval! Blaaablaablaa….  Mind-mind elkoptatott közhely, DE  hol az egyik, hol a másik, igaz. Az alábbi képek is ezt bizonyítják. A szerelemnek ezer arca van, bárhol, bármikor, a legváratlanabb, legelképesztőbb helyzetekben üti fel a fejét….aki nekem ronda,… Tovább »

Szex menstruáció alatt

A szeretkezés gyakorisága egyénfüggő. De az élet nagy igazsága, hogy a férfi (ha nincs potencia zavara) bármikor tud szexelni, míg mi nők a ciklusunk különböző szakaszában különbözképpen reagálunk a szexuális közledésre. Míg a nők petesejtjei véges számúak, addig a férfiak milliószámba ontják magukból magvaikat.  A menstruáció sok nő számára kín, sok nő számára egy kis… Tovább »

Homoszexualitás bűn? – Zajlik a Budapest Pride

Egyik este beültünk Pilisvörösváron egy étterembe a barátokkal. A beszélgetés egyik témája a homoszexualitás lett és a legnagyobb megrökönyödésemre az egyik srác vérbeforgó szemekkel szidni kezdte a melegeket és előszeretettel buzizott le mindenkit.  Magam részéről heteroszexuális vagyok, de be kell, hogy valljam, fantáziámba olykor-olykor egy nő is bekerül. De a mai napig mindez csak fantázia… Tovább »

Ezért nincs a pornóban csókolózás

Nem véletlen van jelen az ember életében a csókolózás. Nincs még egy élőlény a földön, aminek a csók a párosodásban, szeretkezésben szerepe lenne. De vajon miért alakult ki az embernél a csókolózás, nyalakodás? Ennek a legegyszerűbb magyarázata a kémia. A csókolózás alatt a felek nyálat cserélnek, nyálmintát vesznek egymástól. A másik által termelt nyál illetve annak… Tovább »

15 gondolatébresztő pont női szerepekről- férfi szerepekről

Tény, hogy a történelem folyamán minket Nőket inkább alulpozícionáltak  és sajnos sok esetben mi saját magunkkal is ezt tesszük. Holott Istennők vagyunk mind!  Nézzük csak! Így volna???? –  Madách Imre 1864-as akadémiai székfoglalóján a következő kijelentést tette: a nő “teremtő géniusz híjával az emberiség irányadó szellemei közé nem emelkedik” –  William Acton mondta: „a nők… Tovább »

Az idő és a szerelem szerelme

Hosszú tanulmányok, tudományos leírások és számos cikk is nem egyszer nyilatkozik arról, hogy a szerelem érzése egy bizonyos kémiai elemek vegyületével illetve ezen elemek termelődésével van összefüggésben. De van egy buktatója, a rózsaszín ködöt előidéző mámor “drog” állítólag 2 év alatt ürül ki a szervezetből és utána ugyanaz a személy soha többet nem tudja újra… Tovább »

Az alul értékelt misszionárius póz

A misszionárius pózról a közvélemény azt tartja, hogy a szeretkezés egyik legunalmasabb testhelyzete. Sok nő, akinek nincs testtudata, “előszeretettel” veszi fel ezt a pózt, hiszen itt – azt hiszi – nincs szükség aktivitásra és a férfi csak élje ki minél előbb a vágyait és hagyja őt békén. Ráadásként a férfiak egyre jobban utálják ezt a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!