Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Így trükköznek azok, akik megcsalják a párjukat!

A megcsalás “lelki” okaira számtalan indokot találunk. Ki, azért csalja meg a párját, mert adódott egy jó alkalom, ki azért, mert nincs otthon szex. Magyarázat mindig akad. Van az a mondás, hogy “A hűség nem érzés, hanem döntés, nem kérdés, hanem válasz arra, hogy milyen ember is vagy valójában!” És azt se felejtsük el, hogy… Tovább »

A búcsúszex…

A szakítás soha sem egyszerű, főleg ha velünk szakítanak. Milliónyi praktika van, hogy mivel lehet ezt a fájdalmat enyhíteni. Az egyik jól bevált módszer amit gyakran alkalmazunk a búcsúszex vagy szexek… De miért is tesszük meg ezt a nem feltétlenül kellemes lépést. A szakítások többségében ugye az a legszörnyűbb, hogy egyszer csak egyik pillanatról a… Tovább »

A párkapcsolatok pusztulása és megmentése

Rózsaszín köd, boldog hétköznapok, éjszakába nyúló szeretkezések, vidám ébredések. Mindenkinek ismerős, ugye? Majd eltelik néhány év és mintha ezek meg sem történtek volna… Hova tűntek a közös ágyba reggelik, az éjszakai séták? Mi lett velünk? „Már alig beszélgetünk. nem is tudom mikor feküdtünk le utoljára együtt aludni, az hogy pedig szeretkezzünk, talán havi egyszer ha… Tovább »

Hol hibázzuk el, mi NŐK?

Hiszti, ketyegő biológiai óra, tervezés, kritizálás… és még sorolhatnánk azt a rengeteg női “hibát”, amit elkövetünk egy párkapcsolatban. Sok esetben ezeket nem is vesszük észre. Hogy miért nem? Lehet, hogy egy másik kapcsolatban ez nem volt probléma, az aktuális élethelyzetben teljesen más köti le a figyelmünket… Mindannyian arra törekszünk, hogy egy kiegyensúlyozott kapcsolatban éljünk, de… Tovább »

Szakító-próba, avagy legyünk barátok…

Gyötrő fájdalom, mellkas kiszakító érzés, hangulat ingadozás, sírás … nem, ez nem egy betegség… ez a szakítás kálváriája. Mindegy, hogy mi szakítunk vagy velünk szakítanak, az érzés soha nem kellemes. A szakítás megviseli az embereket, van, úgy hogy mindkét fél szenved, de olyan is lehetséges, hogy az egyikük pozitívan éli meg, hogy kiszabadult a kapcsolatból…. Tovább »

Gondolatok a Szakításról – 20 éves fejjel

„Belehalnék, ha elengednélek, de sosem bántanálak, csak hogy megtartsalak.” Sylvia Day Ha egy kapcsolatban felmerül az a bizonyos „szünet” nem jó jel. Egyáltalán mit is jelent ez a dolog? Teljes szabadságot, vagy csak egy kis külön létet? Ilyenkor kell beszélnünk egymással? Még is milyen hosszú időnek kell eltelnie, hogy megtudjuk mit is szeretnénk valójában? Ez… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!