Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Vélemények és kritikák

2014. szeptember 20-án rendeztük meg az első előadásunk SEX by STEP név alatt. Közel 150 vendég volt kíváncsi a két fiatal szexológus tanácsadó és a jóképű plasztikai sebész előadására. A rendezvény kapott hideget és meleget is egyaránt, de ez így van rendjén. A kritikákból tanulunk és építkezünk tovább.  A következő rendezvény november elején várható még… Tovább »

Szexológus válaszol – Pornó vs. Romantikus filmek

2014. szeptember 20-án került megrendezésre a SEX by STEP első előadása. Közel 150 vendég volt kíváncsi az alábbi témákra. 1. Miért nem szexelünk már? 2. Elégedetlen TEST 3. Pornó és romantikus filmek hatásai a párkapcsolatra. Előadóink Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész, Plecskó Izabella szexológus tanácsadó. Az előadók hozzájárultak az összeállított prezentációk szabad terjesztéséhez. A prezentációk összegzések, az előadók beszédét… Tovább »

Sex by Step – Plecskó Izabella

Plecskó Izabella, szexológus tanácsadó. 2014-ben diplomáztam a Kodolányi János Főiskola szociális munka szakán, mentálhigiénié specializáción, kiváló eredménnyel. Főiskolai tanulmányaim alatt elvégeztem a Psycholucia Kht. szexológus-tanácsadó képzését, majd ebben az évben csatlakozhattam a Magyar Szexológiai Társasághoz. Ahogy az élet többi területén, úgy a szexualitással kapcsolatban is szembetalálhatjuk magunkat kisebb-nagyobb problémákkal, nehéz helyzetekkel, ami napjaink felgyorsult világában… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!