Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Pina, alias bíborcsiga – avagy a TOP 10 punci gúnynév

Gúnyolhatjuk, becézhetjük, ki hogyan szereti, de az biztos, hogy nincs még egy olyan főnév a magyar nyelvben, aminek ennyi szinonimája lenne.  A pina latin főnév, jelentése bíborcsiga. Nem is olyan csúf ez. Sőt, nekem kifejezetten tetszik. De azért akad jó pár olyan becézett alak, ami inkább csúf vagy gúnynév, mint kedves változat.  Vagina kissé hivatalos forma. Nem… Tovább »

Tényleg Ilyen a “jó punci” férfiszemmel?

 Húsosabb, salátásabb, eldugott, kislányos, szégyenlős de hívásra kinyílós és még sok-sok ezernyi megjelenésben pompázó punci közül vajon melyik a befutó. Ezt a kérdést boncolgattuk… és, hogy mi  a jó válasz? Részemről az utolsó úriember véleménye. 😉  A férfiak úgy tekintenek a puncira, mint egy sejtelmes és rejtélyes testrészre, amit végső soron érezni akarnak. Nem létezik… Tovább »

Altájon a “pengeszáj”a menő?- A punciplasztika veszélyes és szükségtelen!

Kinek akarunk megfelelni, mi nők, amikor szeméremajak műtétre szánjuk magunkat? Miért akarunk olyan puncit, amilyen egy éretlen gyereklánynak van? Mi a baj a húsos szeméremajkakkal? Meg vagyunk hibbanva? Az ajkainkat feltöltetjük, hogy dús legyen, a szeméremajkakat pedig kivágatjuk, ha az dús? Honnan ered ez a badarság? Melyik férfi volt, aki azt mondta, hogy a kacsacsőr… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!