Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

7 szexi dolog, amiről csak hisszük, hogy minden férfi imád

Újabb tévhit gyűjtemény. Előző cikkben pont azt taglaltam, mik azok a dolgok, amiket a férfiak titkon utálnak a szexben. (Ezek azok) Erre most itt van egy újabb megközelítés. 7 dolog, amiről mi nők, azt hisszük, hogy nincs olyan férfi a földön, aki ezeket ne szeretné. Lehet, hogy ismét tévedtünk? Kérdezd csak meg a párodat, mi a véleménye… Tovább »

Mély torok története

Ma már meg sem lepődnénk, ha egy filmnek az lenne a címe, hogy “Mély torok”. Nem volt ez így mindig. A hetvesen évek elején izzott a szexuális forradalom és ennek a forradalomnak az éttörését az akkor még ismeretlen fogalom a Mély torok törte át. 1971. június 12-én mutatták be New York-i mozikban először és hatalmas… Tovább »

Csontvázak erotikus pózokban – Jean Marc Laroche művészete

Ha művészetről van szó, akkor minden megengedett, még a groteszk, elvont “műalkotások” is. Bár kérdés, hogy kinek mi a műalkotás. Azt hiszem a művészek is megcsömörlöttek és hasonlóan a mai celeb világhoz és úgy gondolják, hogy a meztelenséggel lehet csak felkelteni a mai társadalom érdeklődését. A látszat-erotika, a kirakat-szex és a magamutogatás mintha célul tűzte… Tovább »

Nyakatekert szexpózok (18+)

Szép dolog a Káma-Szútra, de nő legyen a talpán, aki az összes szexpózt képes produkálni. Összegyűjtöttem Nektek egy szép csokrot a szinte lehetetlen küldetésekből. Én valaha tornász voltam, de ezek még rajtam is kifognának, arról nem is beszélve, hogy nehezen tudom elképzeli, hogy bármelyiket is élvezni lehetne.  Deréktörő Lehet, hogy a férfi számára ez egy… Tovább »

Bizarr szexuális kellékek

Minap felkeveredtem egy szexshop weboldalára. Találtam benne pár igen csak izgató kis cuccot, vettem is belőle, hogy feldobjam a párommal a szexuális életünket. A nagy nézegetés közben egyre furább cuccokat találtam. Néztem jobbról, balról fejjel lefelé de egyiket sem értettem. Helyesebben szólva, egyiket sem tudtam elképzelni erotikusnak és izgatónak. Inkább nevetni tudtam rajtuk, párom pedig… Tovább »

Walt Disney és a Szürke ötven árnyalata

Sok embernek tetszik és még több kifigurázza a most mozikban futó light pornónak titulált filmet, a Szürke ötven árnyalatát. A filmet még nem láttam, a könyvet olvastam. Engem nem varázsolt el, sőt! De most nem is ez a lényeg. A Cosmopolitan Walt Diseny meséit felhasználva figurázta ki Mr Grey-t és az általa érzett “igaz” szerelmet…. Tovább »

Film ami kiverte a biztosítékot! 18++ erős gyomrúaknak! (videó)

Már a Nimfomániás I. című film is közmegbotránkoztató volt, a II. részről nem is beszélve. Már azt hittük ennél lejjebb nem létezik. De tévedtünk! A héten mutatták be Velencében a Nimfomániás II. című film vágatlan rendezői változatát. Az alig fél perces előzeteshez is kellő gyomor szükségeltetik, hogy végig nézzük, nem beszélve a teljes filmről. Nem… Tovább »

Erotikus filmek női rendezésben – Erika Lust

“A pornó a szexuális kultúra egy igen jelentős részét teszi ki. Csak úgy egyszerűen nem tudjuk kizárni az éltünkből, jelen van mindenhol, van hogy felháborodva, de beszélünk róla, de mindenképp részévé válik az életünknek.” Erika Lust – filmrendező, producer, író és az “Erika Lust Films” alapítója. Miután elvégezte a Lund Egyetemen a politológia tudomány –… Tovább »

Buborék pornó – avagy éljen a szemfényvesztés

A bubble porn a legújabb őrület Amerikában. Mit is takar ez a név? Lengébb öltözetű lányokat különböző képi megoldásokkal kitakarnak, ezáltal úgy néznek ki, mintha meztelenek lennének. Ugyanezt teszik a rövid kis videókkal, amelyek így pornós hatást keltenek. Persze mint sok mást ezt sem szabad komolyan venni. Mi is jót nevettünk. 🙂 Fantáziálásra fel:) További… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!