Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Szex és a muszlim

A muszlim vallásról nem sokat tudunk, sőt a muszlimok szexuális életéről sem. A szex és a gyönyör egészen más fomában jelenik meg náluk, mint az európai embereknél. Mégis mily disszonáns érzéseket és ellentmondást vélhetünk felfedezni, ha a “dubajozás” kerül a beszéd témák közé. Míg a hit és a mögötte álló szigor és “erkölcs” keményen nyilatkozik… Tovább »

Így verjük át magunkat a szerelemben

Találkozások. Meglátunk egy férfit. Nagyon vonzónak találjuk. A szemébe nézünk, mikor elmegy mellettünk és a tekintetétől a legtöbbször el is pirulunk. Ebben a pillanatban tudjuk már, hisz ismerjük saját magunkat – kell ez a férfi nekünk! És sokszor, mikor a férfi elmegy mellettünk, még utána is fordulunk. Megnézzük formás hátsóját, megvizsgáljuk a részleteit, a ruháját,… Tovább »

7 dolog, amit fülig szerelmesen is meg kell kérdezned!

Voltál már annyira szerelmes, hogy úgy érezted pillangók repkednek a hasadban és ha őszinte akarsz lenni magadhoz, annyira elvakított a rózsaszín köd, hogy semmilyen hibát nem láttál meg a másikban? Én voltam, de megtanultam a bőrömön, ha szerelmes is vagyok pár dolgot nem árt megtudni minél előbb a másikról. Elsőre lehet, hogy érthetetlennek tűnhetnek ezek… Tovább »

Szerető, az örök harmadik

Nagy szerelem,  forró csókok, hosszú séták, nyaralás a barátokkal, ebéd a családdal, gyűrű, csodálatos esküvő, édes gyerek. Ilyen egy boldog pár első pár éve… de van egy másik verzió is.. szerelem, lopott csókok, rövid találkák, nyaralás eldugott helyeken… de nincs se család, se barátok, a gyűrű pedig pláne nem érkezik meg. Így néz ki az… Tovább »

Félresikerült szerelmes fotók

A szerelem vak! A szerelem nem ismer határokat! Zsák a foltját…!Az ellentétek vonzzák egymást! Vagy éppen a hasonló a hasonlóval! Blaaablaablaa….  Mind-mind elkoptatott közhely, DE  hol az egyik, hol a másik, igaz. Az alábbi képek is ezt bizonyítják. A szerelemnek ezer arca van, bárhol, bármikor, a legváratlanabb, legelképesztőbb helyzetekben üti fel a fejét….aki nekem ronda,… Tovább »

7 szexi dolog, amiről csak hisszük, hogy minden férfi imád

Újabb tévhit gyűjtemény. Előző cikkben pont azt taglaltam, mik azok a dolgok, amiket a férfiak titkon utálnak a szexben. (Ezek azok) Erre most itt van egy újabb megközelítés. 7 dolog, amiről mi nők, azt hisszük, hogy nincs olyan férfi a földön, aki ezeket ne szeretné. Lehet, hogy ismét tévedtünk? Kérdezd csak meg a párodat, mi a véleménye… Tovább »

5 dolog, amit titkon utálnak a férfiak a szex közben

Ahogy, mi nők sokszor panaszkodunk arról, hogy a férfiak a szexuális “tudásukat” a pornóból merítik, emiatt nem igazán tudják, mi is kell a nőnek, éppen ugyanígy megtalálható ellenpélda a másik nem oldaltól is. Találtam egy közvélemény kutatást ebben a témában és meg kell, hogy valljam, még engem is meglepett. Az alábbi 5 dolog volt a… Tovább »

Szex menstruáció alatt

A szeretkezés gyakorisága egyénfüggő. De az élet nagy igazsága, hogy a férfi (ha nincs potencia zavara) bármikor tud szexelni, míg mi nők a ciklusunk különböző szakaszában különbözképpen reagálunk a szexuális közledésre. Míg a nők petesejtjei véges számúak, addig a férfiak milliószámba ontják magukból magvaikat.  A menstruáció sok nő számára kín, sok nő számára egy kis… Tovább »

Nászéjszaka – Most és Régen

 “A nászéjszaka ma a mi kultúránkban azt az üzenetet hordozza, hogy a boldog pár, aki a közösség (társadalmi, családi) előtt felvállalta kapcsolatát és örök hűséget esküdött,  intim együttlétükkel megpecsételik a szertartást. Vannak akik 5 percet, de mások 6 órát is áldoznak a Szerelem oltárán.” “A Nász kellene, hogy legyen az egész körítés középpontjában, ez a lényege… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!