Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Megdöbbentő kérdések fiatal férfiaktól a szexről

Fiatalokkal dolgozom együtt nap, mint nap. Hallottam már hajmeresztő történeteket, de a legutóbbi kiütötte a biztosítékot nálam. Két fiatal férfi vagy inkább fiú (21 évesek) mellettem beszélgettek. Talán az, hogy ezt előttem nyomták le, nem volt véletlen és érezhető is volt a zavaruk is egyben, de a kíváncsiságuk győzött, így mondták a magukét. Egyetlen téma “izgatta”… Tovább »

Anális szex nem egyenlő a végbélben történő közösüléssel!

Az anális szex 10 aranyszabálya Az anális erotikát erősen tabuként kezelik. Pedig férfiak és nők milliói ( hetero-, homo- és biszexuálisok egyaránt ) próbálgatják az anális szexet. A végbélnyílás környéke gazdagon ellátott idegvégződésekkel, a nemi szervekhez legközelebbi erogén zóna, kapcsolatban áll a medence izmaival, és az orgazmusban aktívan részt vesz, mivel közben ritmikusan össze-összehúzódik. Kinsey… Tovább »

Mi mindenre jó még a sperma

Naivan azt hittük, hogy az ondó illetve a benne lévő spermák a nemzéshez szükséges elemek. De szerencsére vagy érdekességképpen vannak tudósok, orvosok, akik azért kapják a fizetésüket, hogy mindenféle dolgok után kutassanak.  A spermával és az ondóval is ez történt. Elemezték, kísérleteztek és összegeztek.  És miért nem meglepő, hogy az orális szex is fókuszba került…. Tovább »

Óvszer helyett itt az új makksapka

Május végé számolt be a huffingtonpost.com portál a legújabb védekezési eszközről a makksapkáról. Elég fura neve van, de a név kötelez alapon pont azt takarja, amiről tényleg szó van. Ezt a legújabb izét a makkra kell ráragasztani. Hát, elég furcsán hangzik. A kisfilmen rajzos illusztrációval mutatják be a makksapka “egyszerű” és biztonságos használatát, igyekszem elképzelni ahogy… Tovább »

Férfi egyenjogúság vagy mégsem? Szex gyermekáldás nélkül

Mi nők nagyon jól ismerjük már a fogamzásgátlás mindenféle módszerét. Valaki a hormonális fogamzásgátlásra esküszik, valaki retteg tőle. Valaki csak az óvszerben bízik, de vannak olyanok is akik nem bízzák a véletlenre és legyen mindkettő. Van esemény utáni módszer szintén hormonális és sajnos sokan ismerjük a drasztikus “túl késő” módszert is műtéti beavatkozás formájában. Ez… Tovább »

Óvszer… Igen-nem talán…

Bizonyára te is voltál már olyan helyzetben, hogy aktuális partnered tiltakozott az óvszer ellen, vagy ha mégis magára húzta, szinte azonnal “lankadt” az érdeklődése, és bármennyire is szeretted volna, képtelen volt teljesíteni.   Kinek a dolga védekezni? Az általános nézet az, hogy a férfiak kevésbé képesek uralkodni a vágyaik felett, mint a nők, és sokan közülük még… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!