Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Egy APP, amiből megtanulhatod a nyalás titkos technikáját

Hihetetlen, hogy mikre bukkanhat az ember az internet világában, böngészés közben. Találtam már iPod-hoz kapcsolható vibrátort, távszexgépet is. De ez az app mindent überelt. 😀 Kifejlesztettek egy szuper kis alkalmazást telefonra, minek a segítségével a legkülönbözőbb nyalási technikákat sajátíthatjuk el. A legjobb pedig benne, hogy be lehet előre gyakorolni a nyelvmozdulatokat, nem kell egyből a… Tovább »

Nem vagyok leszbikus, mégis megkívántam egy nőt

Kerülhetünk-e olyan izgalmi állapotba, hogy a szexualitásunk olyan erősen tör a felszínre, miképp még heteroszexuális révén is képesek lennénk megkívánni azt, aki ott van mellettünk, még akkor is, ha az illető azonos nemű velünk. És azt kell, hogy mondjam – Igen, van ilyen. Egy igaz történet két barátnőről, akik elmentek egy kis kiruccanásra.  “Egy pénteken… Tovább »

Egy szexőrült félelmei

A szexuális indentitás kényes kérdés. Sokszor, akiknek gondja van, nincs kihez fordulnia, segítséget, válaszokat nem kap. Az alábbi levél érkezett hozzánk, melyben felhatalmazást kaptunk a levél tartalmának megosztására és az olvasók véleménynek kikérésére. Hosszú ideig nem tudtuk eldönteni, hogy mi lenne a leghelyesebb, hiszen az olvasók nem szakemberek, véleménye pedig szinte mindenkinek van, csak nem… Tovább »

7 szexi dolog, amiről csak hisszük, hogy minden férfi imád

Újabb tévhit gyűjtemény. Előző cikkben pont azt taglaltam, mik azok a dolgok, amiket a férfiak titkon utálnak a szexben. (Ezek azok) Erre most itt van egy újabb megközelítés. 7 dolog, amiről mi nők, azt hisszük, hogy nincs olyan férfi a földön, aki ezeket ne szeretné. Lehet, hogy ismét tévedtünk? Kérdezd csak meg a párodat, mi a véleménye… Tovább »

Mély torok története

Ma már meg sem lepődnénk, ha egy filmnek az lenne a címe, hogy “Mély torok”. Nem volt ez így mindig. A hetvesen évek elején izzott a szexuális forradalom és ennek a forradalomnak az éttörését az akkor még ismeretlen fogalom a Mély torok törte át. 1971. június 12-én mutatták be New York-i mozikban először és hatalmas… Tovább »

Nyakatekert szexpózok (18+)

Szép dolog a Káma-Szútra, de nő legyen a talpán, aki az összes szexpózt képes produkálni. Összegyűjtöttem Nektek egy szép csokrot a szinte lehetetlen küldetésekből. Én valaha tornász voltam, de ezek még rajtam is kifognának, arról nem is beszélve, hogy nehezen tudom elképzeli, hogy bármelyiket is élvezni lehetne.  Deréktörő Lehet, hogy a férfi számára ez egy… Tovább »

Plasztikszerető (videó)

Bolyongtam egy kicsit a Youtube-n. Azt már rég óta tudom, hogy a Google felvásárolta a Youtube-t és így kiterjesztette a híres videó megosztóra a szexuális tartalmak tiltását, úgy ahogy a saját keresőjében is igyekszik korlátozni azokat. Azok az erotikus videók, amik korábban elérhetőek voltak a Youtube-n, mára a legtöbb közülük törlésre került. Talán nem is… Tovább »

Bizarr szexuális kellékek

Minap felkeveredtem egy szexshop weboldalára. Találtam benne pár igen csak izgató kis cuccot, vettem is belőle, hogy feldobjam a párommal a szexuális életünket. A nagy nézegetés közben egyre furább cuccokat találtam. Néztem jobbról, balról fejjel lefelé de egyiket sem értettem. Helyesebben szólva, egyiket sem tudtam elképzelni erotikusnak és izgatónak. Inkább nevetni tudtam rajtuk, párom pedig… Tovább »

Mi mindenre jó még a sperma

Naivan azt hittük, hogy az ondó illetve a benne lévő spermák a nemzéshez szükséges elemek. De szerencsére vagy érdekességképpen vannak tudósok, orvosok, akik azért kapják a fizetésüket, hogy mindenféle dolgok után kutassanak.  A spermával és az ondóval is ez történt. Elemezték, kísérleteztek és összegeztek.  És miért nem meglepő, hogy az orális szex is fókuszba került…. Tovább »

Orális Káma-Szútra férfiak kényeztetésére (Képek nélkül!)

Pár napja bemutattam  néhány orális pózt első soron a Nők kényeztetésére. Természetesen a Férfiakról sem feledkeztem meg. Most Ők következnek. Ebben a részben kifejezetten a férfi orális izgatására mutatok be minél több pozíciót és a testhelyzetekből fakadó fantáziálásokat, érzelmeket.  1. Misszionárius orál Férfi háton fekszik, esetleg ül. A Nő a két lába között térdel vagy fekszik. Ebben… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!