Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Irodalmi szex (videó)

Clayton Cubitt igen csak furcsa művész. Művészete mindig megdöbbentő volt, hisz sosem a klasszikus irányból közelítette meg a dolgokat. A “Hisztérikus Irodalom” című alkotása viszont eszméletlen aranyos és igazán szexi lett. A fordítás talán nem is a legmegfelelőbb, inkább az a nevet adnám neki, hogy “irodalmi szex” vagy “irodalmi orgazmus”. Összegyűjtött néhány kedves lányt és… Tovább »

Megdöbbentő kérdések fiatal férfiaktól a szexről

Fiatalokkal dolgozom együtt nap, mint nap. Hallottam már hajmeresztő történeteket, de a legutóbbi kiütötte a biztosítékot nálam. Két fiatal férfi vagy inkább fiú (21 évesek) mellettem beszélgettek. Talán az, hogy ezt előttem nyomták le, nem volt véletlen és érezhető is volt a zavaruk is egyben, de a kíváncsiságuk győzött, így mondták a magukét. Egyetlen téma “izgatta”… Tovább »

Plasztikszerető (videó)

Bolyongtam egy kicsit a Youtube-n. Azt már rég óta tudom, hogy a Google felvásárolta a Youtube-t és így kiterjesztette a híres videó megosztóra a szexuális tartalmak tiltását, úgy ahogy a saját keresőjében is igyekszik korlátozni azokat. Azok az erotikus videók, amik korábban elérhetőek voltak a Youtube-n, mára a legtöbb közülük törlésre került. Talán nem is… Tovább »

Veszélyes vibrátorok

Egyre több helyen juthatunk már hozzá különböző szexuális játékokhoz. Van olyan is közöttük, amiről első pillanatra meg sem tudtam mondani, hogy mi az. A vibrátorok rendelkeznek az egyik legszélesebb palettával. Van kicsi, van nagy, műanyag, szilikon, rezgő, forgó, kétágú vagy szóló, színes vagy testszínű… Fel sem tudom sorolni az összes variációt. Úgy tűnik a szexipar komolyan… Tovább »

Nemek harca 1. – A Férfi

Rengetegen dolgozták már fel a Káma-Szútrát. Én is kielemeztem már, sőt egy dupla csavarral átfordítottam azt és csináltam belőle egy orális Káma-Szútrát külön nőknek és külön férfiaknak. 😉 Orális Káma-Szútra Nőknek Orális Káma-Szútra Férfiaknak Túl a különböző testhelyzeteken, érdemes szót ejteni arról is, hogy ki irányít, az adott helyzetben melyik fél diktálja a tempót a… Tovább »

A hímvessző kényeztetése

Izgalmas témának lehetünk ma tanúi, de sajnos ki kell ábrándítanom a hölgyeket itt és most a férfiak saját testi kényeztetéséről lesz szó. Ez persze nem azt jelenti, hogy a nők ne is olvassák el, SŐT 🙂 Tanuljunk belőle:) Első lépésként a férfi figyelje meg a nemi szervét. Tízéves koruk körül a fiúk általában túlesnek az első… Tovább »

Női történet – első találkozás a szexszel

Barátokat, ismerősöket faggattam ki, mikor szembesültek azzal, hogyan is készül a gyerek. Ki, mikor és milyen körülmény közt találkozott először a szexualitással. A történetek egytől egyig tanulságosak voltak, de most egyet emelnék ki, azt amelyik a legrészletesebben mesélte el az élményt és a felnőtt korra tett hatását. “7-8 éves lehettem, mikor véletlen megtaláltam szüleim egyik… Tovább »

A gyönyör gyönyörűvé tesz!

A szexualitás a különböző társadalmakban, kultúrákban és vallásokban más-más megítélést kap. Érthetetlen módon nagyon gyakori eset, hogy a bűn, a szégyen és a erkölcstelenség fogalomtárához kapcsolódik. Hogy alakulhatott ki ez a torz megítélése a gyönyörnek? Hogy történhetett meg a világgal, hogy eredendően az emberiségből fakadó legnagyobb energiaáramlás, az egyik legkülönlegesebb és felemelő, szinte magasztos érzés… Tovább »

Spermafejő gép – ez nem pornó, ez tudomány!

Vakarom a fejem és értetlenül állok a tudomány előtt. És ezt komoly kutatás előzte majd, hosszas fejlesztés, mire elkészült. Orvosi célra használatos Spermabankoknak szánt SPERMAFEJŐ GÉP. De szép még a neve is. Kicsit aggódóm a férfiakért ezek után. Vajon ezt nők vagy férfiak fejlesztették ki és vajon ki volt az ötlet gazda?   Nanjingi kórházban… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!