Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Van olyan, mikor a pornográf képeket büszkén mutogatják

Időszámításunk szerint 1500 körül járunk. Reneszánsz korszak, Itália, Róma. A művészetek, festészet, szobrászat – mint napjainkban a bulvár – oly erősen volt jelen. A vágyak fantáziavilága színes, buja, orgiális, vad a vallásos konvenciókkal szöges ellentétben igyekezett felszínre törni. A meztelenség ábrázolása bűn. De Vénusz, az ő meztelen valóságában történő megmutatása erény. Az álszentség szentség, a… Tovább »

Elgondolkodtató sorok egy Jóni masszőrtől

Egyetértek azzal az (egyébként szexológus által is kiemelt) megközelítéssel, hogy a szexualitás a  test-lélek-szellem harmonikus fejlődéséről szól. Bármelyik küzd blokkokkal vagy reked meg a fejlődésben, a többi sem lehet nélküle teljes, az előrelépés gátolt.Számomra is megdöbbentő módon tapasztaltam, hogy a masszázs hatására hogyan változik meg a Nő. Sugárzik, kétszer annyi energiája lesz, mint előtte.  Sokkal… Tovább »

Az érintés művészete – érzéki csúszkamasszázs

Az egyre borongósabb sötétebb napokba csempésszünk egy kis tüzet! Az erotikus masszázsok színes palettájáról elhozunk egyet-egyet, hogy részletesen bemutassuk nektek!   Csúszka masszázs Az érzékiség legmagasabb foka  a test és lélek tökéletes egymáshoz idomulása, mely egy olyan harmonikus állapotot eredményez, melyet még talán soha nem tapasztalhattál meg. Ezt az állapotot a csúszka masszázzsal el lehet… Tovább »

Orális élvezetek férfiaknak

Nagyon sokszor hallottuk már, hogy “Jaj, de jó ez a csaj, de az orális szexben olyan kis béna”. Nos Uraim, el kell hogy mondjam, hogy a nők sem úgy születnek, hogy azonnal képesek mindenféle extra trükkre az orális szexben. Sőt, ha az első élmények kapcsán olyan partnerrel találkoznak, aki nem is segít nekik, akkor elég… Tovább »

Igényes fotók a meztelen férfi test szépségéről 1.

Rengeteg magazin, portál, naptár – és még sorolhatnám – mutatja be a nőt leplezetlenül, de annál több retusálással. A “fake” képek irreális elvárásokat ébresztenek a férfiakban a nők felé és a nőkben egyre nagyon frusztrációt keltenek ezek az elvárások. De ha már a férfiak csorgathatják a nyálukat a valóban meseszép női testekre, itt az ideje,… Tovább »

Libidó turbó – Ma adjunk az érzékeknek!

Csapjunk oda az élvezeteknek! Ma mind az 5 érzékszervünknek kijár a kényeztetés!   5 vágyfokozó  fondorlatosságot hoztunk, hogy egyetlen érzékszervünk se maradjon  ki a jóból. LÁTÁS Szemet gyönyörködtető képeket gyűjtöttünk, szerelemről, erotikáról, bujaságról… ÍZLELÉS Az ízlelőbimbók jutalma legyen ez a szerelmi bájital: fahéjas-pikáns forralt borraltbor ½ liter jó minőségű vörösborba tegyünk 10 db szegfűszeget, 2… Tovább »

Orális élmények nagylányoknak…

Az orális szex igenis fontos része a szexnek. Lehet ezt tagadni, de minek. Viszont nagyon kevesen tudnak igazán jól bánni a saját nyelvükkel és a partnerük testével. Az ok? Elsősorban lehet a pornófilmekból megtanult kicsit sem életszerű taktikák. De akkor mégis hogyan…. hát így: Jó, ha tudod, rajtad is áll vagy bukik, hogy a vállalkozó… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!