Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Szerető, az örök harmadik

Nagy szerelem,  forró csókok, hosszú séták, nyaralás a barátokkal, ebéd a családdal, gyűrű, csodálatos esküvő, édes gyerek. Ilyen egy boldog pár első pár éve… de van egy másik verzió is.. szerelem, lopott csókok, rövid találkák, nyaralás eldugott helyeken… de nincs se család, se barátok, a gyűrű pedig pláne nem érkezik meg. Így néz ki az… Tovább »

500 gyermeket nemzett az 19.századi titkos spermadonor

A britek “Ádámja” összesen 500 gyermek megszületésében segédkezett, a program a legnagyobb titokban folyt.Az első világháború okozta felborult nemi arányok és a frontokról hazatért férfiak nemzőképtelensége már-már társadalmi katasztrófával fenyegetett a húszas évek Nagy-Britanniájában. A születésszabályozás úttörőjeként emlegetett Helena Rosa Wright a problémát egy általa alkalmasnak vélt spermadonorral kívánta orvosolni.  Helena Rosa Wright (1887-1982) korának… Tovább »

Szeretet szenvedély nélkül – meddig jó ez így?

Az elmúlt időben leginkább a testi gyönyörökről beszéltünk és kevés szót ejtettünk arról, mi is játszódik le bennünk napról napra. Egy hozzánk érkezett levél indította el a gondolatot és szeretnénk megtudni Ti hogyan vélekedtek erről a kérdésről. “Boldog párkapcsolatban élek a párommal. Családot tervezgetünk bár még fiatalok vagyunk. Nagyon szeretem őt és tudom, hogy Ő… Tovább »

Miért lépünk félre?

Sem a nők sem a férfiak nem angyalok. Előfordul sajnos nem is ritkán, hogy valamelyik fél félrelép  egy kapcsolatban. De vajon miért? Szexhiány? Magány? Bosszú? Íme néhány ok a megcsalás mögött… 1. Szexuális elégedetlenség Magyarázatként sok nő hivatkozik arra, hogy rossz a szexuális élete. A legnagyobb hibát pedig azzal követik el, hogy igyekeznek ezt a… Tovább »

Pénisztörő házasságtörés! Vigyázat, a megcsalás olyan veszélyeket hordoz, amire nem is gondolnál

Megáll az eszem. Ma már mindennek van világnapja, mindenről készül valami kutatás, mindenről statisztikát gyártanak…NA DE EZ????? Egy amerikai kutatás rávilágított, hogy a férfiak, hűtlenkedésük során szerzik be a legtöbb pénisz sérülést. Úgyhogy, drága erősebbik nem képviselői, még egy indok, amiért ne tegyétek! 🙂 ha eddig  nem lett volna visszatartó erő, most elültetem a bogarat… Tovább »

“Spermaháború”

  Egy áthuncutkodott éjszaka után felkelünk, megisszuk a kávénkat, fogat mosunk, felöltözünk, elindulunk dolgozni, azaz tesszük a hétköznapok megszokott teendőit, nem sejtve, hogy mindeközben a testünkben véres akciófilmbe illő háború zajlik, ahol csak EGY maradhat. És hogy milyen haderőt képes bevetni a spermahadsereg az esetleges ellenséggel szemben? A trükkös petesejt című előző bejegyzéséhez kapcsolódóan ígértem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!