Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Nem vagyok leszbikus, mégis megkívántam egy nőt

Kerülhetünk-e olyan izgalmi állapotba, hogy a szexualitásunk olyan erősen tör a felszínre, miképp még heteroszexuális révén is képesek lennénk megkívánni azt, aki ott van mellettünk, még akkor is, ha az illető azonos nemű velünk. És azt kell, hogy mondjam – Igen, van ilyen. Egy igaz történet két barátnőről, akik elmentek egy kis kiruccanásra.  “Egy pénteken… Tovább »

Egy feleség zavarbaejtően őszinte levele

Hozzánk is érkezett a napokban egy “Nyílt levél”.  Egy fiatal feleség és anya írta, aki noha nap mint nap együtt tölti az estéit férjével, mégis magányos és képtelen átadni párjának, mit is érez valójában. Kiírta magából. Kívánom nekik tiszta szívből, hogy beszéljék meg és ha elakadtak, nem találják a közös hangot, merjenek szakemberhez fordulni!  Úgy… Tovább »

Női életséma? Tényleg ennyi lenne?

Önbizalomhiány, sokat beszélünk róla. Hogyan fogadd el a tested, mit tudsz változtatni, sportolj, nevess vagy feküdj a kés alá a szépségért. Számos oldalról megközelítettük már. A minap épp az egyik közösségi oldalon csatangoltam, mikor rátaláltam egy videóra, mely igazából arról szólna, hogy a nők teste, hogyan változik az életük során, és hogy ezt mennyire és… Tovább »

Romantikus férfi csalódások

Minap megosztottunk egy igen csak jól sikerült reklámfilmet itt a blogon. A legtöbb nő álma is lehetne egy ilyen pár, egy ilyen helyzet és egy ilyen lánykérés. Emlékeztetőül, hogy miről is van szó: A videó megosztásra került egy férfiak által is olvasott közösségi oldalon és jött is rá válasz rendesen. Felmerült bennünk, ezek után, hogy… Tovább »

Kiherélt társadalom…

Az összeköltözős cikkem miatt kicsit kérdezgettem az ismerőseimet, hogy náluk ez hogy ment. Az egyik ilyen beszélgetés alkalmával egy barátom egy nagyon érdekes jelenségre hívta fel a figyelmem. “Ha közös albérletbe költöztök, amit együtt vesztek ki, fontos, hogy annak ellenére, hogy közösen és akár felesben fizetitek a férfinak még mindig legyen meg a családfenntartó szerepe…. Tovább »

Fiatalok kérdései a szexről

Ilyen és ehhez hasonló kínosnak vélt kérdések minden tinédzser fejében megfordulnak, felmerülnek. De sajnos a legtöbb esetben nem kapnak rá kielégítő választ. Manapság a gyermeki ártatlanság nagyon hamar elvész. Az internet térhódításával nagyon korán találkozhatnak olyan felnőtt tartalmakkal, melyek felkeltik érdeklődésüket és egyre több bizonytalansággal és kérdéssel találják szembe magukat. De vajon ki tud ezekre… Tovább »

A szexualitás magasiskolája- szex és tao

Előző cikksorozatunkban a szexuális elhajlásokat taglaltuk 3 részben. Újabb sorozatunkban most a pozitív irányokba térünk át és azokat az utakat járjuk végig, ahol a szexualitást egy magasabb szintre emelik, s az önfejlődés egyik nagyon fontos,( ha nem a legfontosabb) pilléreként tekintenek rá. Spirituális  szerelem Napjainkban egyre többen joggal gondolják azt, hogy  szexuális életük személyiségfejlődésük szerves… Tovább »

Miért változunk meg egy párkapcsolatban?

Legtanulságosabb szerelmi történet Mint azt tudjuk, szerelembe esni csodálatos dolog. Olyannyira, hogy az ember örökre magáénak szeretné tudni ezt az élményt, és ezért úgy dönt, összeköti az életét a másikéval. Ekkor még mindig szünetel az elfogadás keresése, és vele együtt a fájdalmas gondolatok is. Ebben az időszakban sokat szexelünk – ez az egyik leggyakoribb módja,… Tovább »

Így ments meg a kapcsolatod…

Hangzatos cím… sokan felkapják rá a fejüket. Mindenki meg akarja menteni a kapcsolatát, vagy a következőt már nem akarja elrontani. Egy kapcsolat nagyon sok ok miatt futhat zátonyra, de talán az egyik leggyakoribb, hogy az állandósult szürke hétköznapokban már nem akarjuk meghódítani napról napra a másikat. Nem is lehetne, és azt gondolom, hogy nem is… Tovább »

Gondolatok a Szakításról – 20 éves fejjel

„Belehalnék, ha elengednélek, de sosem bántanálak, csak hogy megtartsalak.” Sylvia Day Ha egy kapcsolatban felmerül az a bizonyos „szünet” nem jó jel. Egyáltalán mit is jelent ez a dolog? Teljes szabadságot, vagy csak egy kis külön létet? Ilyenkor kell beszélnünk egymással? Még is milyen hosszú időnek kell eltelnie, hogy megtudjuk mit is szeretnénk valójában? Ez… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!