Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Szex túl a hálószobán

A szexnek a hálószobában a helye? Ugyan már… még egy 30 nm-es lakásban is sok izgalmas területet találhatunk egy kis huncutkodásra. Íme néhány ötlet… A fürdőszoba Mosógép Talán az egyik legnagyobb közhely, amikor a lakáson belüli szexről beszélgetünk, pedig nagyon sok érdekes pillanatot okozhat. Talán nem a legkényelmesebb lehetőség, de egy mókázást megér. Arra figyeljetek,… Tovább »

Testnedvek a szájban

Az orális témát már többször, mélyrehatóan kiveséztük. De az ehhez a témához szorosan kapcsolódó ízekről, undorról vagy éppen kedvről nem sok szót ejtettünk mi sem. Itt az ideje ezt pótolni! Az orális szex része az előjátéknak, sőt maga az aktus közben is újra és újra előkerülhet. Annak ellenére, hogy milyen nagyon élvezetet tud adni egy… Tovább »

A szerelem kémiája

Kémiai szempontból a szerelembe esés, szerelem, a párkapcsolat és a szakítás egy négy felvonásos szappanoperát alkot, amely fiziológiai alapja a szerotonin csökkenése és a dopamin-szint emelkedése. Először csak a kíváncsiság talál meg minket, majd később…   1. Fázis: A VONZALOM Az első találkozáskor, a középagy – az, az agyterület, amely a látási és hallási reflexekért… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!