Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Nem vagyok leszbikus, mégis megkívántam egy nőt

Kerülhetünk-e olyan izgalmi állapotba, hogy a szexualitásunk olyan erősen tör a felszínre, miképp még heteroszexuális révén is képesek lennénk megkívánni azt, aki ott van mellettünk, még akkor is, ha az illető azonos nemű velünk. És azt kell, hogy mondjam – Igen, van ilyen. Egy igaz történet két barátnőről, akik elmentek egy kis kiruccanásra.  “Egy pénteken… Tovább »

Szerető, az örök harmadik

Nagy szerelem,  forró csókok, hosszú séták, nyaralás a barátokkal, ebéd a családdal, gyűrű, csodálatos esküvő, édes gyerek. Ilyen egy boldog pár első pár éve… de van egy másik verzió is.. szerelem, lopott csókok, rövid találkák, nyaralás eldugott helyeken… de nincs se család, se barátok, a gyűrű pedig pláne nem érkezik meg. Így néz ki az… Tovább »

A férfi nemi működés zavarai

A szexuális zavarok, mint fogalom, egy nagyon széles körű meghatározás. Ide a tartoznak az eseti zavarok, melyeket egy hirtelen jött krízis, vagy új élet helyzet vált ki, de szintén a diszfunkciókhoz sorolható a már gyermekkorban kialakult szexuális probléma is. Az enyhébb zavaroktól egészen a patológiás esetekig terjed a skála. Diszfunkciónak nevezzük a szexuális válaszkészségünk illetve… Tovább »

Egy feleség zavarbaejtően őszinte levele

Hozzánk is érkezett a napokban egy “Nyílt levél”.  Egy fiatal feleség és anya írta, aki noha nap mint nap együtt tölti az estéit férjével, mégis magányos és képtelen átadni párjának, mit is érez valójában. Kiírta magából. Kívánom nekik tiszta szívből, hogy beszéljék meg és ha elakadtak, nem találják a közös hangot, merjenek szakemberhez fordulni!  Úgy… Tovább »

A felmelegített káposzta esete

Ha valakinek azt mondjuk, hogy Karácsony, akkor biztos, hogy a szeretet, család, szerelem, együttlét és melegség szavak jutnak az eszünkbe. Nem véletlenül… ezt látjuk a reklámokban, a TV-ben és ez szól a rádióból is… Ilyenkor talán a legnehezebb az egyedüllét…Sok film szól arról, hogy egyes talán kicsit kétségbe esettebb legtöbbször nők, de most már a… Tovább »

Miért lépünk félre?

Sem a nők sem a férfiak nem angyalok. Előfordul sajnos nem is ritkán, hogy valamelyik fél félrelép  egy kapcsolatban. De vajon miért? Szexhiány? Magány? Bosszú? Íme néhány ok a megcsalás mögött… 1. Szexuális elégedetlenség Magyarázatként sok nő hivatkozik arra, hogy rossz a szexuális élete. A legnagyobb hibát pedig azzal követik el, hogy igyekeznek ezt a… Tovább »

Legjobb könyvek a szexről….

Megérkezett a kánikula és megteltek a strandok… Ilyenkor az egyik legkellemesebb szórakozás a napozás közbeni olvasgatás. Nézzük mit érdemes olvasni, ha egy kicsit a szex világába akarunk  kalandozni, de már nagyon unjuk a szürke különböző árnyalatait…. 1. Louann Brizendine – A férfi agy Miért képtelen a legtöbb kisfiú akár csak egy percre is nyugton maradni? Miért változik… Tovább »

Kinek mi számít megcsalásnak – Nők és Férfiak vallanak őszintén…

Nem vagyunk egyformák. Éppen emiatt a “megcsalás” kérdését is különbözőképpen látjuk. Egy dolog mégis közös bennünk. Ha rólunk van szó, azaz mi lépünk félre, azt sosem látjuk olyan nagy bajnak. De ha a partnerünkről van szó, akkor ott a világ vége. Ő lesz a legnagyobb gaz. A történelemben számos példát találunk a piros lámpás házak… Tovább »

Szerelempatak – avagy a vén kecske is megnyalja a sót

Ízes valóságshow a Székelyföldről. A téma? Mi más mint a szex. A szereplők? 80 év feletti nénik és bácsik, akik végre kendőzetlenül beszélhetnek a szexről és mindenről, ami azzal jár. Az alapgondolat szerintem nagyon jó. Hiszen, elég kevés fiatalnak van lehetősége leülni a nagyszüleivel és beszélgetni a fiatal vagy éppen az időskori szexuális életükről. (és… Tovább »

25 féle női orgazmus…

Az orgazmus… a legnagyobb cél a világon, minden nő és férfi erre vágyna, ezt hajszolja… de vajon mi áll a biztos öröm hátterében, egyáltalán van ilyen? Mi kell hozzá? Kémia? Egy jó technika? Érzelmi ráhangolódás? Egyik kedvenc szexológusom is ezt a témát boncolgatja írásában… Sz. Mikus Edit Irása: “Leszűkíthető az orgazmus csak biológiára?  Nyilván nem…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!