Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Számok és méretek az erekcióban

Tanácsadóként kicsit jobban vonzódom a humán tárgyakhoz, mint a számok világához. Mégis van néhány olyan adat, amely még számomra is tartogat némi izgalmat 🙂 Lássuk: Egy átlagos erektált pénisz 12 és 18 centiméter hosszú. Egy ejakuláció átlagos mennyisége: 1-2 teáskanál. Egy átlagos férfi ejakulációinak száma egész élete során: 7200. Ebből az önkielégítések száma: 2000. Az… Tovább »

Hogy került az agresszió a szexbe?

Manapság már nem csak a pornó filmekben találkozhatunk brutalitással a szexben, hanem egyre több férfi és nő is szeretné átélni, megtapasztalni a szexuális agressziót. Míg a szerelem a gyengédségen és a szereteten alapszik, addig a szexualitás egyre többször elválik a szerelemtől és szinte önálló életre kell. Talán ennek eredménye az is, hogy a szexuális kultúrának… Tovább »

Intim torna legal

“Az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer,mely a medencefenéken elhelyezkedő harántcsíkolt izmok testtudat-fejlesztő, karbantartó tréningje a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészségért és a medencei szervek megfelelő helyzetének megtartása érdekében, nők, férfiak, gyerekek számára, prevenciós és önrehabilitációs céllal. A szervvédelem érdekében a tréning során végzett szokásáthangolás segítségével lehetővé válik a medencei szervek működésének hatékonyabbá tétele, illetve az alhasi szervek… Tovább »

Testnedvek a szájban

Az orális témát már többször, mélyrehatóan kiveséztük. De az ehhez a témához szorosan kapcsolódó ízekről, undorról vagy éppen kedvről nem sok szót ejtettünk mi sem. Itt az ideje ezt pótolni! Az orális szex része az előjátéknak, sőt maga az aktus közben is újra és újra előkerülhet. Annak ellenére, hogy milyen nagyon élvezetet tud adni egy… Tovább »

Sportolj a szexért…

Keveset írtunk eddig a sport és a szex kapcsolatáról, de ezt most megpróbálom kicsit pótolni. Sokan azt mondják, hogy a nagy versenyek előtt már nem szabad szeretkezni, vagy hogy a szex nincs jó hatással a szexuális életre. ezeknek jártam utána, hogy mi is a valóság a szex és a sport terén. 1. Vajon a szex… Tovább »

Orális élvezetek férfiaknak

Nagyon sokszor hallottuk már, hogy “Jaj, de jó ez a csaj, de az orális szexben olyan kis béna”. Nos Uraim, el kell hogy mondjam, hogy a nők sem úgy születnek, hogy azonnal képesek mindenféle extra trükkre az orális szexben. Sőt, ha az első élmények kapcsán olyan partnerrel találkoznak, aki nem is segít nekik, akkor elég… Tovább »

Kinek a feladata a szexuális felvilágosítás?

Hazánkban igencsak gyerekcipőben jár a szexuális nevelés. Azt gondolnánk, hogy a mai fiatalok szexuálisan felvilágosultabbak, mint régen. A tények azonban nem ezt igazolják. Többségük testileg fejlett, de lelkileg és szellemileg felkészületlenül éli meg az első szexuális élményét. A szülők az iskolára, az iskola a szülőkre hárítja a felvilágosítás felelősségét. Lássunk egy-két  számot! A szexuális nevelés… Tovább »

Távkapcsolat – Távszerelem – Távszex

Hol tart már a technika? De jó ez nekünk? Alig 50 éve még csak postai úton tudtak a szerelmesek levelezni. Ismerkedni is csak személyesen lehetett, nem holmi fénykép mögé bújva, ismeretlenül. A szeretkezés pedig hús vér szeretkezés volt. Aztán a telefon világában és az emelt-díjas hívásokban rejlő lehetőségek ajtót nyitottak a telefonszexnek. Senki nem tudta… Tovább »

“Popószex mehet?” – férfiak és nők vallanak őszintén erről az igencsak tabu témáról – 1. rész Férfiak mondták

Az anális erotika erősen tabunak számít. Pedig férfiak és nők milliói ( hetero-, homo- és biszexuálisok egyaránt ) próbálgatják a popószexet. A végbélnyílás környéke gazdagon ellátott idegvégződésekkel, a nemi szervekhez legközelebbi erogén zóna, kapcsolatban áll a medence izmaival, és az orgazmusban aktívan részt vesz, mivel közben ritmikusan össze-összehúzódik. Kinsey professzor harmincöt éve már megállapította, hogy… Tovább »

Az intim tértől a nyilvánosig

  Nem árt tisztában lenni a testbeszéd alapokkal! Nem egy férfivel találkoztam, aki valamiért azt gondolta, ha rögtön úgy debütál, hogy az arcomba tolja az egész felsőtestét, az nyerő!  Nem az!  Nem ismerte fel a jelzést: hátrébb léptem! Ez egy egyértelmű jelzés arra, hogy belépett egy olyan zónába, ahol már ott a STOP tábla! Ha… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!