Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Így trükköznek azok, akik megcsalják a párjukat!

A megcsalás “lelki” okaira számtalan indokot találunk. Ki, azért csalja meg a párját, mert adódott egy jó alkalom, ki azért, mert nincs otthon szex. Magyarázat mindig akad. Van az a mondás, hogy “A hűség nem érzés, hanem döntés, nem kérdés, hanem válasz arra, hogy milyen ember is vagy valójában!” És azt se felejtsük el, hogy… Tovább »

Egy feleség zavarbaejtően őszinte levele

Hozzánk is érkezett a napokban egy “Nyílt levél”.  Egy fiatal feleség és anya írta, aki noha nap mint nap együtt tölti az estéit férjével, mégis magányos és képtelen átadni párjának, mit is érez valójában. Kiírta magából. Kívánom nekik tiszta szívből, hogy beszéljék meg és ha elakadtak, nem találják a közös hangot, merjenek szakemberhez fordulni!  Úgy… Tovább »

Egy Férfi önmarcangolása

Miért is próbáljuk megmenteni a látszólag menthetetlen kapcsolatunkat? Miért próbáljuk újraépíteni azt, ami szétesett, széttörött? A válasz egyszerű és önzően irreális: mert mi még mindig szerelmesek vagyunk – egy álomba, ami a valóságban már nem létezik többé. Kergetjük még egy ideig, majd miután eléggé kimerültnek érezzük magunkat, eléggé egyedül maradtunk a csak magunk számára végzetesen… Tovább »

A hűtlenségre való hajlam hátterében a következő tényezők….

  Egy  kutatásban, monogám kapcsolatban élőket,   506 férfit és 412 nőt kérdeztek szexuális és párkapcsolati szokásaikról. Olyan részletekre is kitértek, mint vallási hovatartozás, iskolai végzettség, bevétel, stb., ami csak befolyásolhatja szexuális viselkedésüket… Érdekesség, hogy nem mutatkozott jelentős eltérés a férfiak és a nők között a tekintetben, hogy mennyire hűtlenek, viszont a kutatók arra jutottak, hogy… Tovább »

Kinek mi számít megcsalásnak – Nők és Férfiak vallanak őszintén…

Nem vagyunk egyformák. Éppen emiatt a “megcsalás” kérdését is különbözőképpen látjuk. Egy dolog mégis közös bennünk. Ha rólunk van szó, azaz mi lépünk félre, azt sosem látjuk olyan nagy bajnak. De ha a partnerünkről van szó, akkor ott a világ vége. Ő lesz a legnagyobb gaz. A történelemben számos példát találunk a piros lámpás házak… Tovább »

“Spermaháború”

  Egy áthuncutkodott éjszaka után felkelünk, megisszuk a kávénkat, fogat mosunk, felöltözünk, elindulunk dolgozni, azaz tesszük a hétköznapok megszokott teendőit, nem sejtve, hogy mindeközben a testünkben véres akciófilmbe illő háború zajlik, ahol csak EGY maradhat. És hogy milyen haderőt képes bevetni a spermahadsereg az esetleges ellenséggel szemben? A trükkös petesejt című előző bejegyzéséhez kapcsolódóan ígértem… Tovább »

A trükkös petesejt avagy a nők hűtlenségének biológiája

A legtöbb férfi abban a hitben ringatja magát, hogy egy sikeres és házasságával elégedett nő sosem kerül egy idegen férfi karjaiba. Ennek ellenére, a legújabb kutatások – el kell, hogy keserítsük férfi olvasóinkat – de egyáltalán nem erről tanúskodnak. … ÉS MINDENNEK OKA A VALÓSÁGOS PETESEJT! Azt gondolnánk, hogy csak a fiatalabb, csapodár, labilis nőkre… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!