Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Testnedvek a szájban

Az orális témát már többször, mélyrehatóan kiveséztük. De az ehhez a témához szorosan kapcsolódó ízekről, undorról vagy éppen kedvről nem sok szót ejtettünk mi sem. Itt az ideje ezt pótolni! Az orális szex része az előjátéknak, sőt maga az aktus közben is újra és újra előkerülhet. Annak ellenére, hogy milyen nagyon élvezetet tud adni egy… Tovább »

Oxitocin – a hűséghormon

A csábításnak néha nehéz ellenállni, sőt megtennénk mindent, hogy párunkat megóvjuk a csábítás veszélyétől. Úgy látszik a Bonni egyetem kutatói megtalálták a lehetséges megoldást minden féltékeny nő problémájára. A The Journal of Neuroscience-ben ismertetett tanulmány szerint az oxitocin hormont kapott férfiak inkább lettek monogámok, mint azok akik nem kaptak a hormonból. A fent említett hormon… Tovább »

A hormonok szerepe

“Működik köztünk a kémia” ” Úgy vonzódom hozzá, hogy az valami természetfeletti”. Ismerős szavak ugye? Mi is éreztük már, hogy valami megmagyarázhatatlan érzés egyszerűen odaláncol a másikhoz. Nos ezt az érzést a bennünk termelődő hormonok okozzák. Ez a szerelmi koktél teljesen felpezsdíti a vérünket és kezdődhet a tánc… 1. Feniletilamin Az egymásra találásnak a jeleiért,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!