Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Az alul értékelt misszionárius póz

A misszionárius pózról a közvélemény azt tartja, hogy a szeretkezés egyik legunalmasabb testhelyzete. Sok nő, akinek nincs testtudata, “előszeretettel” veszi fel ezt a pózt, hiszen itt – azt hiszi – nincs szükség aktivitásra és a férfi csak élje ki minél előbb a vágyait és hagyja őt békén. Ráadásként a férfiak egyre jobban utálják ezt a… Tovább »

G mint “G”yönyör, nem csak nőknek!

A nők G-pontjáról már regényt lehetne írni, annyi szó esett róla. Ám jóval kevesebbet tudunk, sőt maguk az érintettek is vegyes érzelmekkel gondolkodnak a férfiak G pontjáról. A férfi G-pont egy erőteljes mirigy, mely földrengésszerű orgazmust képes adni, ha kellő nyitottsággal állunk a témához. Ám  ha valaki még nem áll készen rá, az is teljesen… Tovább »

5 dolog, amit bárcsak tudnánk a férfiak a nőről a szex kapcsán

Jellemzően mindenki tudja, hogyan képes eljutni az orgazmusig és azt is azonnal meg tudja állapítani, ha a másik valami olyan csinál, amit a pornó filmekből “tanult”. A mai szexuális “kultúra” a szocializációs mérgek legkülönbözőbb formáit szabadítja rá az emberekre. A rengeteg elkényeztetett kislány, a kisfiúknál kötelezően kialakított “Férfi Ego”, mind mind azt eredményezik, hogy nem… Tovább »

Nemek harca 1. – A Férfi

Rengetegen dolgozták már fel a Káma-Szútrát. Én is kielemeztem már, sőt egy dupla csavarral átfordítottam azt és csináltam belőle egy orális Káma-Szútrát külön nőknek és külön férfiaknak. 😉 Orális Káma-Szútra Nőknek Orális Káma-Szútra Férfiaknak Túl a különböző testhelyzeteken, érdemes szót ejteni arról is, hogy ki irányít, az adott helyzetben melyik fél diktálja a tempót a… Tovább »

Orális Káma-Szútra nők kényeztetésére (Képekkel!)

A Káma-Szútra a szeretkezés megannyi pozícióját sorakoztatja fel, de kevés szó esik a különböző orális pozitúrákról. Pedig nem elhanyagolható ez a témakör sem! A különböző testhelyzetek eltérő izgalmakkal szolgálnak mind a Nőknek, mind a Férfiaknak. Ebben a részben kifejezetten a nők orális izgatására mutatunk be minél több pozíciót és a testhelyzetekből fakadó fantáziálásokat, érzelmeket, lehet néhol… Tovább »

Sok mindent a csiklóról

Ha már a férfiak kényeztetését átnéztük, akkor most tudjunk meg mindent a nők valódi ékszeréről, a klitoriszról, közismertebb nevén a csiklóról. 1. Anatómia Kis ékszerdoboz, de tudnunk kell, hogy kicsinek koránt sem nevezhetnénk, ugyanis a csiklónak van egy elég jelentős része, amit mi nem láthatunk. Felépítése nagyon hasonlít a férfi hímvesszőjének felépítéséhez, sőt valójában az… Tovább »

Távkapcsolat – Távszerelem – Távszex

Hol tart már a technika? De jó ez nekünk? Alig 50 éve még csak postai úton tudtak a szerelmesek levelezni. Ismerkedni is csak személyesen lehetett, nem holmi fénykép mögé bújva, ismeretlenül. A szeretkezés pedig hús vér szeretkezés volt. Aztán a telefon világában és az emelt-díjas hívásokban rejlő lehetőségek ajtót nyitottak a telefonszexnek. Senki nem tudta… Tovább »

“Popószex mehet?” – férfiak és nők vallanak őszintén erről az igencsak tabu témáról – 2.rész Nők mondták

Az anális erotika erősen tabunak számít. Pedig férfiak és nők milliói ( hetero-, homo- és biszexuálisok egyaránt ) próbálgatják a popószexet. A végbélnyílás környéke gazdagon ellátott idegvégződésekkel, a nemi szervekhez legközelebbi erogén zóna, kapcsolatban áll a medence izmaival, és az orgazmusban aktívan részt vesz, mivel közben ritmikusan össze-összehúzódik. Kinsey professzor harmincöt éve már megállapította, hogy… Tovább »

A vibrátorok története

Azt mondják, hogy minden nőnek szüksége van egy kis rezgő barátra, ahhoz, hogy megtudja mi az igazi gyönyör. Nem mondom, hogy 100%-ban osztom ezt a véleményt, de ha már annyira erőltetik, hogy márpedig mindenkinek kell egy, arra gondoltam, hogy egy esetleges vásárlás előtt jól körbejárom a témát, hogy honnan is ered ez a kis édes… Tovább »

Orális élmények nagylányoknak…

Az orális szex igenis fontos része a szexnek. Lehet ezt tagadni, de minek. Viszont nagyon kevesen tudnak igazán jól bánni a saját nyelvükkel és a partnerük testével. Az ok? Elsősorban lehet a pornófilmekból megtanult kicsit sem életszerű taktikák. De akkor mégis hogyan…. hát így: Jó, ha tudod, rajtad is áll vagy bukik, hogy a vállalkozó… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!