Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

A nő NEM tárgy! Veszélyes reklámok (videó)

Szörnyű látni nap mint nap, hogy a fiataloknak miképp torzul az énképük, mi jelenti számukra a szépet, a trendit és mi lett a nő “elfogadott” helye a világban. Túl az irreális képmanipulálásokon, a lányok és nők már nem elégednek meg ezzel, szeretnék mindezt áthelyezni a valódi világba. Képesek kés alá felükdni semmiségekért, idióta szájnagyobbító pumpákat… Tovább »

7 dolog, amit fülig szerelmesen is meg kell kérdezned!

Voltál már annyira szerelmes, hogy úgy érezted pillangók repkednek a hasadban és ha őszinte akarsz lenni magadhoz, annyira elvakított a rózsaszín köd, hogy semmilyen hibát nem láttál meg a másikban? Én voltam, de megtanultam a bőrömön, ha szerelmes is vagyok pár dolgot nem árt megtudni minél előbb a másikról. Elsőre lehet, hogy érthetetlennek tűnhetnek ezek… Tovább »

Szex kettesben, hármasban, vagy négyesben?

A férfiak gyakran  fantáziálnak arról, vajon milyen lehet, ha egy nő helyett kettő kényeztetné őket. Már csak a puszta gondolat is felizgatja őket, hogy egyszerre négy kéz simogatja, két száj csókolja  és két gyönyörű nő kényezteti… de hogyan is állunk ehhez a kérdéshez mi nők? Gyakran egy harmadik fél bevonása a közös szexuális életbe a… Tovább »

Mégsem gondolnak folyton a szexre a férfiak

Igaz, hogy a férfiak  többet gondolnak a szexre, mint a nők, de közel sem fedi a valóságot, hogy minden hetedik percben ezt tennék – derült ki egy  kutatásból. “Elképesztő, ahogyan az emberek elárasztják ezekkel a hamis statisztikákkal a világot, miszerint a férfiak állandóan a szexre gondolnak, vagy hogy sokkal többször jár a fejükben, mint a… Tovább »

7 szexi dolog, amiről csak hisszük, hogy minden férfi imád

Újabb tévhit gyűjtemény. Előző cikkben pont azt taglaltam, mik azok a dolgok, amiket a férfiak titkon utálnak a szexben. (Ezek azok) Erre most itt van egy újabb megközelítés. 7 dolog, amiről mi nők, azt hisszük, hogy nincs olyan férfi a földön, aki ezeket ne szeretné. Lehet, hogy ismét tévedtünk? Kérdezd csak meg a párodat, mi a véleménye… Tovább »

5 dolog, amit titkon utálnak a férfiak a szex közben

Ahogy, mi nők sokszor panaszkodunk arról, hogy a férfiak a szexuális “tudásukat” a pornóból merítik, emiatt nem igazán tudják, mi is kell a nőnek, éppen ugyanígy megtalálható ellenpélda a másik nem oldaltól is. Találtam egy közvélemény kutatást ebben a témában és meg kell, hogy valljam, még engem is meglepett. Az alábbi 5 dolog volt a… Tovább »

A férfi nemi működés zavarai

A szexuális zavarok, mint fogalom, egy nagyon széles körű meghatározás. Ide a tartoznak az eseti zavarok, melyeket egy hirtelen jött krízis, vagy új élet helyzet vált ki, de szintén a diszfunkciókhoz sorolható a már gyermekkorban kialakult szexuális probléma is. Az enyhébb zavaroktól egészen a patológiás esetekig terjed a skála. Diszfunkciónak nevezzük a szexuális válaszkészségünk illetve… Tovább »

Szex menstruáció alatt

A szeretkezés gyakorisága egyénfüggő. De az élet nagy igazsága, hogy a férfi (ha nincs potencia zavara) bármikor tud szexelni, míg mi nők a ciklusunk különböző szakaszában különbözképpen reagálunk a szexuális közledésre. Míg a nők petesejtjei véges számúak, addig a férfiak milliószámba ontják magukból magvaikat.  A menstruáció sok nő számára kín, sok nő számára egy kis… Tovább »

Ezért nincs a pornóban csókolózás

Nem véletlen van jelen az ember életében a csókolózás. Nincs még egy élőlény a földön, aminek a csók a párosodásban, szeretkezésben szerepe lenne. De vajon miért alakult ki az embernél a csókolózás, nyalakodás? Ennek a legegyszerűbb magyarázata a kémia. A csókolózás alatt a felek nyálat cserélnek, nyálmintát vesznek egymástól. A másik által termelt nyál illetve annak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!