Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

A nő NEM tárgy! Veszélyes reklámok (videó)

Szörnyű látni nap mint nap, hogy a fiataloknak miképp torzul az énképük, mi jelenti számukra a szépet, a trendit és mi lett a nő “elfogadott” helye a világban. Túl az irreális képmanipulálásokon, a lányok és nők már nem elégednek meg ezzel, szeretnék mindezt áthelyezni a valódi világba. Képesek kés alá felükdni semmiségekért, idióta szájnagyobbító pumpákat… Tovább »

Leszbikus csajok első találkozása a pénisszel (videó)

A legtöbb leszbikus nő még soha életében nem éritnett meg egy férfit ott lent. Ez egy igazán új élmény, amely nagyon aranyos reakciókat váltott ki a teszt során a csajokból. 🙂 Az első reakciók mindig nagyon izgalmasak, épp úgy, ahogy mondjuk először ülünk be az új autónkba.  YouTuber, BriaAndChrissy gondolt egyet és arra kért pár… Tovább »

Van olyan, mikor a pornográf képeket büszkén mutogatják

Időszámításunk szerint 1500 körül járunk. Reneszánsz korszak, Itália, Róma. A művészetek, festészet, szobrászat – mint napjainkban a bulvár – oly erősen volt jelen. A vágyak fantáziavilága színes, buja, orgiális, vad a vallásos konvenciókkal szöges ellentétben igyekezett felszínre törni. A meztelenség ábrázolása bűn. De Vénusz, az ő meztelen valóságában történő megmutatása erény. Az álszentség szentség, a… Tovább »

5 dolog, amit titkon utálnak a férfiak a szex közben

Ahogy, mi nők sokszor panaszkodunk arról, hogy a férfiak a szexuális “tudásukat” a pornóból merítik, emiatt nem igazán tudják, mi is kell a nőnek, éppen ugyanígy megtalálható ellenpélda a másik nem oldaltól is. Találtam egy közvélemény kutatást ebben a témában és meg kell, hogy valljam, még engem is meglepett. Az alábbi 5 dolog volt a… Tovább »

Mély torok története

Ma már meg sem lepődnénk, ha egy filmnek az lenne a címe, hogy “Mély torok”. Nem volt ez így mindig. A hetvesen évek elején izzott a szexuális forradalom és ennek a forradalomnak az éttörését az akkor még ismeretlen fogalom a Mély torok törte át. 1971. június 12-én mutatták be New York-i mozikban először és hatalmas… Tovább »

A férfi nemi működés zavarai

A szexuális zavarok, mint fogalom, egy nagyon széles körű meghatározás. Ide a tartoznak az eseti zavarok, melyeket egy hirtelen jött krízis, vagy új élet helyzet vált ki, de szintén a diszfunkciókhoz sorolható a már gyermekkorban kialakult szexuális probléma is. Az enyhébb zavaroktól egészen a patológiás esetekig terjed a skála. Diszfunkciónak nevezzük a szexuális válaszkészségünk illetve… Tovább »

Ezért nincs a pornóban csókolózás

Nem véletlen van jelen az ember életében a csókolózás. Nincs még egy élőlény a földön, aminek a csók a párosodásban, szeretkezésben szerepe lenne. De vajon miért alakult ki az embernél a csókolózás, nyalakodás? Ennek a legegyszerűbb magyarázata a kémia. A csókolózás alatt a felek nyálat cserélnek, nyálmintát vesznek egymástól. A másik által termelt nyál illetve annak… Tovább »

6 ok, amiért érdemes ma is szeretkezni

Ha már annyi mindent szedünk pontokba, akkor itt van egy érv-válogatás a szeretkezés mellett is. Csupán 6 ok, de ebből pont 1 is elég kell egy kellemesen, örömteli szeretkezéshez. A Szex kalóriát éget. A szex-tornagyakorlatok sokkal szórakoztatóbbak, mint egy futópadon történő kocogás. Tudtad, hogy 1 óra szeretkezés alatt közel 150 kalóriát is képes elégetni a szervezetünk? Az izzadás pedig… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!