Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

7 szexi dolog, amiről csak hisszük, hogy minden férfi imád

Újabb tévhit gyűjtemény. Előző cikkben pont azt taglaltam, mik azok a dolgok, amiket a férfiak titkon utálnak a szexben. (Ezek azok) Erre most itt van egy újabb megközelítés. 7 dolog, amiről mi nők, azt hisszük, hogy nincs olyan férfi a földön, aki ezeket ne szeretné. Lehet, hogy ismét tévedtünk? Kérdezd csak meg a párodat, mi a véleménye… Tovább »

A női vágy egy lassabb történet. A Te vágyad milyen?

Sok férfi abban a téves elképzelésben ringatja magát, hogy önmagában a szexuális aktus feltétlenül ugyanolyan jó érzés kedvesének, mint neki magának. Mi nők pedig sokszor feltesszük magunkban a kérdést, hogy vajon ugyanolyan jónak kellett volna lennie az aktusnak, mint amennyire a férfinek jó volt? És ha nem volt olyan jó? Beszélünk róla? Elmondjuk? Bevalljuk magunknak?… Tovább »

Tetszel neki! – Férfi testbeszéd

Egy nő 52 mozdulattal tudja egy férfi tudtára hozni, hogy érdekli őt. Ezzel szemben egy átlagos férfi ennél jóval kevesebb  jellel dogozik. Nekünk nőknek, csak 10 jelet kell megfejtenünk, könnyebb dogunk van. Arra az esetre, ha mégsem vagy tudatában a titkos  jeleknek, íme egy kis segítség.   “- Felhúzza a szemöldökét. Ha először látunk meg… Tovább »

Beszorult egy óriási német márványpunciba egy amerikai cserediák

A Tübingeni Egyetem mikrobiológiai tanszékén van egy hatalmas punci márványból. 13 éve áll az egyetem előtt, 120 ezer euróért készítette el Fernando de la Jaza perui művész, és a szobor neve az, hogy „Pi-Chacan”, ami magyarul kb. annyit jelent, hogy szeretkezni. Ennél a punciemlékműnél tanult egy fontos leckét az élettől egy amerikai cserediák, aki bemászott, hogy… Tovább »

Miért színlel a NŐ?

Nem szép dolog, valljuk be őszintén, de bizony néha mi nők csalunk. Méghozzá az orgazmussal. Miért tesszük? A magam nevében, illetve azok nevében tudok nyilatkozni, akikkel beszélgettem a témában. A beszélgetések során erre jutottam. Nem elég, hogy „elcsaljuk” az orgazmust, ha lebukunk és a férfi nekünk szegezi a kérdést, hogy „miért?” – a férfiak nagyon… Tovább »

Van/volt szeretőd? Nekem igen és voltam magam is az. Őszinte vallomásom

Voltam már szerető és volt már szeretőm. Nem tölt el büszkeséggel. Ennek ellenére mégis szép időszakok voltak. Milyen érdekes is a magyar nyelv. Gondold csak végig. „Házastárs” – milyen csúnya hangzású szó, és a szó szerinti jelentése? A házamnak a társa vagy társak vagyunk egy házban? Nézd meg az „Élettárs” szavunkat.  Mennyivel szebb a hangzása… Tovább »

Libidó turbó – Ma adjunk az érzékeknek!

Csapjunk oda az élvezeteknek! Ma mind az 5 érzékszervünknek kijár a kényeztetés!   5 vágyfokozó  fondorlatosságot hoztunk, hogy egyetlen érzékszervünk se maradjon  ki a jóból. LÁTÁS Szemet gyönyörködtető képeket gyűjtöttünk, szerelemről, erotikáról, bujaságról… ÍZLELÉS Az ízlelőbimbók jutalma legyen ez a szerelmi bájital: fahéjas-pikáns forralt borraltbor ½ liter jó minőségű vörösborba tegyünk 10 db szegfűszeget, 2… Tovább »

Orális élmények nagylányoknak…

Az orális szex igenis fontos része a szexnek. Lehet ezt tagadni, de minek. Viszont nagyon kevesen tudnak igazán jól bánni a saját nyelvükkel és a partnerük testével. Az ok? Elsősorban lehet a pornófilmekból megtanult kicsit sem életszerű taktikák. De akkor mégis hogyan…. hát így: Jó, ha tudod, rajtad is áll vagy bukik, hogy a vállalkozó… Tovább »

Ami után a Nő is megfordul az utcán

Sokszor találkozunk azzal a kérdéssel vagy inkább kijelentéssel a Férfi részéről, hogy mi Nők is megnézzük a férfiakat az utcán, bárban, moziban… És mi tagadás, van az a férfi, van az a kisugárzás aminek nem tudunk ellenállni. De talán mi Nők igyekszünk ezt nem oly feltűnően megtenni, főleg nem a párunk mellett, hogy azzal egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!