Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Elgondolkodtató sorok egy Jóni masszőrtől

Egyetértek azzal az (egyébként szexológus által is kiemelt) megközelítéssel, hogy a szexualitás a  test-lélek-szellem harmonikus fejlődéséről szól. Bármelyik küzd blokkokkal vagy reked meg a fejlődésben, a többi sem lehet nélküle teljes, az előrelépés gátolt.Számomra is megdöbbentő módon tapasztaltam, hogy a masszázs hatására hogyan változik meg a Nő. Sugárzik, kétszer annyi energiája lesz, mint előtte.  Sokkal… Tovább »

Egy feleség zavarbaejtően őszinte levele

Hozzánk is érkezett a napokban egy “Nyílt levél”.  Egy fiatal feleség és anya írta, aki noha nap mint nap együtt tölti az estéit férjével, mégis magányos és képtelen átadni párjának, mit is érez valójában. Kiírta magából. Kívánom nekik tiszta szívből, hogy beszéljék meg és ha elakadtak, nem találják a közös hangot, merjenek szakemberhez fordulni!  Úgy… Tovább »

6+1 tipp, ha a pasinak túl nagy a pénisze hozzád

Még hogy nem a méret a lényeg? Dehogynem! De ha a férfinak túl nagy a pénisze, komoly gondok léphetnek fel a szeretkezés közben. Összeszedtem 6+1 trükköt, ami megkönnyíti illetve élvezetessé teheti az együttléteket nagy farok esetén is. 1. Tudtad, hogy ébredés után egészen más a nő vaginája, mint lefekvés előtt? Pihent állapotban sokkal rugalmasabb minden irányba…. Tovább »

5 dolog, amit bárcsak tudnánk a férfiak a nőről a szex kapcsán

Jellemzően mindenki tudja, hogyan képes eljutni az orgazmusig és azt is azonnal meg tudja állapítani, ha a másik valami olyan csinál, amit a pornó filmekből “tanult”. A mai szexuális “kultúra” a szocializációs mérgek legkülönbözőbb formáit szabadítja rá az emberekre. A rengeteg elkényeztetett kislány, a kisfiúknál kötelezően kialakított “Férfi Ego”, mind mind azt eredményezik, hogy nem… Tovább »

Az érintés művészete – érzéki csúszkamasszázs

Az egyre borongósabb sötétebb napokba csempésszünk egy kis tüzet! Az erotikus masszázsok színes palettájáról elhozunk egyet-egyet, hogy részletesen bemutassuk nektek!   Csúszka masszázs Az érzékiség legmagasabb foka  a test és lélek tökéletes egymáshoz idomulása, mely egy olyan harmonikus állapotot eredményez, melyet még talán soha nem tapasztalhattál meg. Ezt az állapotot a csúszka masszázzsal el lehet… Tovább »

Tiltott és édes! Van, ahol kemény büntetés jár érte.

A csók az élővilágban csak az emberi fajnál van jelen az szexualitásban. Se emlős se hidegvérű állatok az aktus perceiben nem csókolóznak, nem dugják nyelvüket a másik szájába. A csókról elmondhatjuk, hogy emberi “találmány”. Egyre több kultúrában jelenik meg, hogy a szülők a gyermekeikkel szájon pusziszkodnak. Legyen az csecsemő, kisgyerek vagy akár tinédzser. Te ezt… Tovább »

A szeretetnyelv… teszteljünk

Az egyik nagy kedvencem Dr. Gary Chapman. Anno a szeretetnyelvről szóló könyvét is bőszen lapozgattam. Mindannyian hallottuk már vagy épp mondtuk már egy szakítás vagy vita közben: “De hát én mindent megtettem.” Igen, lehet. De azt tettük meg, amit a másik szeretett volna? Azt tettük, ami a másiknak jó, vagy azt, ami szerintünk jó. Sokan… Tovább »

Orgazmus zavaraink – kicsit tudományosabb köntösben

Ha azt halljuk orgazmus, mindíg egy kellemes, örömteli dologra gondolunk. Egészen addig, míg a zavar szó nem kerül említésre. De miről is beszélünk pontosan? Egy orgazmus két részből tevődik össze. Az egyik a mechanikus, a másik pedig a pszichés terület. Az orgazmus első lépése, hogy a vágy ingerét kiváltsuk, tehát létrehozzuk a pszichés ingert, ami… Tovább »

Az érintés hatalma (Kata és Péter)

Van olyan, hogy 5 perces szex, van olyan, hogy 30-60 perces szeretkezés és van olyan, hogy TANTRA és TAO. Mindegyiknek megvan a helye és ideje. Sőt nem csak ennyi van, de most csak ezeket emelném ki. Az  5 perces numera leginkább a férfiaknak kedvez. Hisz a női test ennél azért több előjátékot igényel. Ettől függetlenül… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!