Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Mindössze 15 másodperc minden nap a boldog párkapcsolatért! Te kipróbálnád?

 A fiatal férfi 7 éve  volt házas. Csodás, gyönyörű felesége volt és 2 nagyszerű gyereke. Igazán megvolt mindene, amire annak idején csak vágyott. A házassága jól működött, de valami mégis hiányzott…. A SZENVEDÉLY!  Mely az évek alatt  megszelídült, míg végül teljesen eltűnt a kapcsolatukból.  A férfi nem igazán tudta rá a választ, hogy miért.  Csak azt… Tovább »

Tiltott és édes! Van, ahol kemény büntetés jár érte.

A csók az élővilágban csak az emberi fajnál van jelen az szexualitásban. Se emlős se hidegvérű állatok az aktus perceiben nem csókolóznak, nem dugják nyelvüket a másik szájába. A csókról elmondhatjuk, hogy emberi “találmány”. Egyre több kultúrában jelenik meg, hogy a szülők a gyermekeikkel szájon pusziszkodnak. Legyen az csecsemő, kisgyerek vagy akár tinédzser. Te ezt… Tovább »

Legendás csókok…

A csók… nincs olyan ember a világon, aki ne ismerné  a csók utáni vágyat. Azt a fantasztikus érzést, mikor minden porcikánk a a másik ajkát kívánja. De mi is az a csók: A csók az ajkak összeérintése valamivel. A csókokkal foglalkozó tudomány a filematológia. A csókolózás feltehetőleg tanult viselkedés, több emlősállatnál is előfordul. Az embereknél nem… Tovább »

Libidó turbó – Ma adjunk az érzékeknek!

Csapjunk oda az élvezeteknek! Ma mind az 5 érzékszervünknek kijár a kényeztetés!   5 vágyfokozó  fondorlatosságot hoztunk, hogy egyetlen érzékszervünk se maradjon  ki a jóból. LÁTÁS Szemet gyönyörködtető képeket gyűjtöttünk, szerelemről, erotikáról, bujaságról… ÍZLELÉS Az ízlelőbimbók jutalma legyen ez a szerelmi bájital: fahéjas-pikáns forralt borraltbor ½ liter jó minőségű vörösborba tegyünk 10 db szegfűszeget, 2… Tovább »

A szerelem kémiája

Kémiai szempontból a szerelembe esés, szerelem, a párkapcsolat és a szakítás egy négy felvonásos szappanoperát alkot, amely fiziológiai alapja a szerotonin csökkenése és a dopamin-szint emelkedése. Először csak a kíváncsiság talál meg minket, majd később…   1. Fázis: A VONZALOM Az első találkozáskor, a középagy – az, az agyterület, amely a látási és hallási reflexekért… Tovább »

Filmek a szexről…

Filmek a szexualitásról akkor és most….   1. Érzékek birodalma (1976) Egy különös szerelemi történet, amely 1936-os Japánba repít vissza minket. Abe Sada (Matsuda Eiko) egy volt prosti aki egy fogadóban dolgozik. Viszonyt kezd a tulajjal Ishida  Kichizo-val (Fuji Tatsuya). Úgy nézzétek a filmet, hogy totál élesbe megy minden, tehát nem trükkfelvételekről van szó –… Tovább »

25 érdekesség csókról, szexről, szerelemről

  1. Minden ötödik hosszú ideje tartó párkapcsolat úgy kezdődött, hogy a megismerkedés pillanatában mindkét fél társkapcsolatban élt. 2. Az emberek harmada úgy gondolja, hogy lehetséges első látásra szerelembe esni, viszont a férfiak és nők egyaránt kétharmada olyasvalakibe szeret bele, akit már régebb óta ismer. 3. Több mint száz kalóriát égetünk el egy perc alatt, miközben szenvedélyesen csókolózunk… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!