Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Egy APP, amiből megtanulhatod a nyalás titkos technikáját

Hihetetlen, hogy mikre bukkanhat az ember az internet világában, böngészés közben. Találtam már iPod-hoz kapcsolható vibrátort, távszexgépet is. De ez az app mindent überelt. 😀 Kifejlesztettek egy szuper kis alkalmazást telefonra, minek a segítségével a legkülönbözőbb nyalási technikákat sajátíthatjuk el. A legjobb pedig benne, hogy be lehet előre gyakorolni a nyelvmozdulatokat, nem kell egyből a… Tovább »

Mély torok története

Ma már meg sem lepődnénk, ha egy filmnek az lenne a címe, hogy “Mély torok”. Nem volt ez így mindig. A hetvesen évek elején izzott a szexuális forradalom és ennek a forradalomnak az éttörését az akkor még ismeretlen fogalom a Mély torok törte át. 1971. június 12-én mutatták be New York-i mozikban először és hatalmas… Tovább »

Az alul értékelt misszionárius póz

A misszionárius pózról a közvélemény azt tartja, hogy a szeretkezés egyik legunalmasabb testhelyzete. Sok nő, akinek nincs testtudata, “előszeretettel” veszi fel ezt a pózt, hiszen itt – azt hiszi – nincs szükség aktivitásra és a férfi csak élje ki minél előbb a vágyait és hagyja őt békén. Ráadásként a férfiak egyre jobban utálják ezt a… Tovább »

Természet vicce a vaginával

A Természet csodákra képes, de a humorérzéke se semmi! Vagy csak nekem piszkos a fantáziám? Nem hinném, mert ezek a természeti képződmények és növények meseszépek, éppen úgy ahogyan a Női nem! Hisz a Nő legszebb virága a vaginája. Vannak rajta kis “szirmok” nagy “szirmok” bibe és édes mézet fakasztó barlang is. És ez a legszebb… Tovább »

Nemek harca 1. – A Férfi

Rengetegen dolgozták már fel a Káma-Szútrát. Én is kielemeztem már, sőt egy dupla csavarral átfordítottam azt és csináltam belőle egy orális Káma-Szútrát külön nőknek és külön férfiaknak. 😉 Orális Káma-Szútra Nőknek Orális Káma-Szútra Férfiaknak Túl a különböző testhelyzeteken, érdemes szót ejteni arról is, hogy ki irányít, az adott helyzetben melyik fél diktálja a tempót a… Tovább »

Orális Káma-Szútra nők kényeztetésére (Képekkel!)

A Káma-Szútra a szeretkezés megannyi pozícióját sorakoztatja fel, de kevés szó esik a különböző orális pozitúrákról. Pedig nem elhanyagolható ez a témakör sem! A különböző testhelyzetek eltérő izgalmakkal szolgálnak mind a Nőknek, mind a Férfiaknak. Ebben a részben kifejezetten a nők orális izgatására mutatunk be minél több pozíciót és a testhelyzetekből fakadó fantáziálásokat, érzelmeket, lehet néhol… Tovább »

Sok mindent a csiklóról

Ha már a férfiak kényeztetését átnéztük, akkor most tudjunk meg mindent a nők valódi ékszeréről, a klitoriszról, közismertebb nevén a csiklóról. 1. Anatómia Kis ékszerdoboz, de tudnunk kell, hogy kicsinek koránt sem nevezhetnénk, ugyanis a csiklónak van egy elég jelentős része, amit mi nem láthatunk. Felépítése nagyon hasonlít a férfi hímvesszőjének felépítéséhez, sőt valójában az… Tovább »

Miért színlel a NŐ?

Nem szép dolog, valljuk be őszintén, de bizony néha mi nők csalunk. Méghozzá az orgazmussal. Miért tesszük? A magam nevében, illetve azok nevében tudok nyilatkozni, akikkel beszélgettem a témában. A beszélgetések során erre jutottam. Nem elég, hogy „elcsaljuk” az orgazmust, ha lebukunk és a férfi nekünk szegezi a kérdést, hogy „miért?” – a férfiak nagyon… Tovább »

Vagina monológok – Eve Ensler írónő tollából

A Vagina monológok hazánkban is sokat játszott, sikeres darab lett Nőknek, Nőkről és a Vagináról. Az írónő által előadott Stand Up Commedy sorozat az Egyesült Államokban hosszú éveken át járta az országot. Az egyszemélyes előadás és előadásmód azon ritka darabok közé tartozik, melyet nem volt érdemes szinkronizálni, mert azzal az előadó egyéniségét ölték volna meg…. Tovább »

A vibrátorok története

Azt mondják, hogy minden nőnek szüksége van egy kis rezgő barátra, ahhoz, hogy megtudja mi az igazi gyönyör. Nem mondom, hogy 100%-ban osztom ezt a véleményt, de ha már annyira erőltetik, hogy márpedig mindenkinek kell egy, arra gondoltam, hogy egy esetleges vásárlás előtt jól körbejárom a témát, hogy honnan is ered ez a kis édes… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!