Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Férjem ódzkodik, ha hátulról elkapom és….

Erős szexuális fűtöttséggel rendelkező nő vagyok. Szeretem a szexet és imádom az orgazmust. Sokszor én vagyok a kezdeményező fél otthon, de úgy látom ez nem zavarja a páromat. Ha elmegy mellettem vagy éppen háttal áll nekem alsónadrágban, nehezen tudom megállni, hogy ne csapjak egy kicsit rá a feszes fenekére.

dom1

Olykor előtör belőlem valami furcsa vágy és olyankor erős elutasításba ütközöm. Legutóbb épp fogat mosott a férjem és ahogy a mosdó fölé hajolt, nem bírtam magammal. Mögé álltam, szemérem dombomat a fenekéhez nyomtam, megkapaszkodtam a csípőjébe és csak nyomakodtam előre. Na ettől teljesen kiakadt. Pedig nem volt bennem “most én duglak meg” érzés, egyszerűen csak feltőrt belőlem a vágy és ezt így tudtam kifejezni. Az igaz, hogy ez a fajta közeledés részemről nem az első alkalom volt de mindig elutasításba torkolt. 

dom2

Kérdem én, az olyan szörnyű férfi oldalról? Nem volt rámcsatolva semmi, nem is akartam belé hatolni… Mégsem tudok szabadulni ettől a mozdulattól. 

Ha már energiákról beszélünk, azt gondolom, hogy van egy hasonló forrásból táplálkozó póz, amit viszont nem utasít el. A férfi a hátán fekszik, a nő rajta ül. A férfi egész mélyen behatol a nőbe és ekkor jöhet egy kis torna mutatvány. A nő a lábait a férfi lábai alá csúsztatja. Ezt úgy tudja megtenni, ha a férfi a két lábát felhúzza egészen a hasáig kissé oldalt. A nő lába nyújta és így erős mozdulatokat tud a nő végezni. Ez ténylegesen úgy hat, mintha a nő hágná meg a férfit, pedig a férfi farka van a nőben. Mégis egy kis fantáziával az egész mutatványnak az energiája átfordul és egy hatalmas orgazmusba képes feltörni.

Vajon ha ezt szereti a férfi, miért zavarja, ha hátulról kapom el? Azt hiszem beszélnem kell vele erről…

dom3

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zoltán Bikárdi says:

    Hát ez nagyon klassz póz.Én engedném,ha én vagyok benne és egyszerre lenne óriási orgazmusunk!Kár,hogy nem ismerelek!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!