Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Testi mesék 74. rész – Újra a csúcson

Hol is tartottam…? Ja igen, emlékszem már, csak olyan régen volt… De ez az emlék sosem tud kifakulni.

Előzmények

Ahogy a Nő elfoglalta hőn áhított helyét a Férfin, úgy kezdett egyre hevesebb modzulotakra váltani. Ő volt felül, most ő irányított. De ahogy lovagló ülésből kissé hátra hajolt, a Férfit majd szét vetette az izgalom, ahogy feltárult előtte a látvány. Az a látvány, ahogy a kőkemény farka újra és újra belecsúszik a Nő bőnedves puncijába. A punci meseszép rószaszín volt, szinte érintetlennek tűnt, pedig nagyon nem volt az. Mégsem látszott rajta az idő vasfoga. Lehet azért, mert még nem szült, de az is lehet, hogy azért, mert mindig is karban tartotta magát ott lent. 

sex1

A Férfi előtt feltárulkozó látvány cselekvésre ösztönözte őt. Nem tudott megállj parancsolni kezeinek, előrenyúlt és míg maga is élvezte a Nő vonaglását, ujjaival durván elkezdett játszani a Nő csiklójával. A Nő felszisszent. Az érintés első pillanatra még durvának hatott, de ahogy a Férfi meghallotta a Nő szisszenését és megérezte a rezdülését, azonnal váltott és gyengéden folytatta tovább a simogatást. Ritka pillanat volt ez a Nő életében. Talán eddig még egy férfi sem érezte rezdüléseit ennyire mint Ő. Megijedt ettől a gondolattól, félt, hogy újra urrá lesznek rajta az érzelmek és túl a szexualiátson, szeretni fogja a Férfit. Gyorsan elhessegette ezt a kósza gondolatot a fejéből és átadta magát a cirógatásnak.

A Nő csípője egyre hevesebben mozgott, előre hátra, előre hátra. A Férfi farka pedig pattanásig feszült, kőkemény volt. Ahogy a Nő ott ült benne a Férfi merevedő húshalmában, érezte, hogy minden egyes mozdulatnál a méhszájáig ér a farka benne. Ez érzés nem volt kellemetlen, de egészen máshol volt a Nő igerléskre alkalmas pontja. Így pózt váltott és ahogy kissé előrehajolt, így a Férfi farka már nem tudott oly mélyen benne lenni. Így viszont pont ott izgatta belül a makk vége a Nő hüvelyét, ahonnan már nem volt visszaút. Tudta, ismerte magát, ismerte a testét és ha így ebben a pózban folytatja tovább a mozdulatokat, biztosan hamar elélvez. Lassítani kényszerült, hogy az élvezeteket még tartani tudja magában.

A tempó lassulásával a Férfi is fellélegezhetett. Már nem bírta volna túl sokáig ő maga sem. Ebben a pillanatban viszont a Nő egy újabb pózt igyekezett felvenni, ami a Férfit megrémítette és egyben teljesen felcsigázta. A Nő felhúzta a Férfi lábait, becsúsztatta alá saját lábait és így úgy hatott, mintha szerepet cseréltek volna. A Férfi nem állt ellen. Átadta magát most először életében egy Nőnek, akit nem is ismer annyira, mégis a legmélységesebben megbízik benne. A farka egészen megfeszült ebben a pózban, hiszen mint egy kitárulkozva kellett a Nő alatt feküdnie, hogy a behódolásnak eleget tehessen.

Furcsa érzés volt ez számára. A Nő férfias energákkal vonaglott fölötte, minden egyes lökést ő diktált, szinte a Nő volt az, aki a Férfit magálva tette és ehhez a Férfi adta át farkát a Nőnek…

A szerepcsere egy merőben új orgazmust eredményezett mindkettőjük számára. Az energiáik olyan területről szabadultak fel, amikről eddig nem is tudtak. Lihegve, kimerülten feküdtek egymás mellett, még egy gyors fürdésre sem volt erejük, nem hogy egy újabb menetre… 

Eladudtak minden szó nélkül az ismeretlen új érzéssel 

erotic3

Köszönjük a LALIBIDO támogatását a Testi Mesékhez

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!