Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
INSIDE OF LOVE

Számít-e az öltözködés a csábításhoz (szavazás)

Azt mondják a jó szex szenvedélyes, állati, olykor durva, van úgy, hogy mocskos de olyan is van, hogy éppen gyengéd. A szex terén (is) a nő sokkal kiismerhetetlenebb, mint a férfi. Nincs a miértre megfelelő válasz. Így van és kész. Talán inkább érdekesebb azt latolgatni, hogy mi az, ami egy férfit jobban felizgat. Egy kurvás öltözék, kivillanó mély dekoltázs, egészen kurta szoknya vagy egy nyakig begombolkozott nő. Persze, most mondhatjátok azt, hogy erre sincsenek sémák és ugyanolyan vonzó lehet egy kurvásan felöltözött nő, mint egy szűzies fiatal nő.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a mai photoshop világban nagyon nehéz egy nőnek “tökéletesnek” lennie. De fontos, hogy tökéletes legyen?

Nézzük hát kinek melyik öltözet hívja fel a figyelmét a legjobban. Azt gondold végig, hogy egy ismeretlen nőről beszélnük, akit meglátsz egy nyilványos helyen és az első képi benyomás után kell eldöntened, hogy milyen kapcsolatot létesítenél vele. (egyéjszakás, hosszútávú, baráti, semmilyen vagy azonnal elvennéd)

Indulhat a véleményezés és a szavazás! – Nők is szavazhatnak aképpen, hogy szerintük mit gondolhat egy férfi a képen látható nőről.

  1. Párduclány – kinek kell? Értékeld első ránézésre!

1

 

2. Csábos barna – kinek kell? Értékeld első ránézésre!

2

 

3. Kék vadmacska – kinek kell? Értékeld első ránézésre!

3

 

4. Titokzatos elegancia – alamuszi nyuszi nagyot ugrik

6

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!